Körülbelül mennyibe kerül egy yorki kutyus teljes körű kozmetikáztatása?Mit kell vinni?Oltási könyvet? (tudásbázis)
6. andi6020 (válaszként erre: 5. - Bettinőci)
2013. febr. 9. 19:54
20 perc alatt csak összecsapni lehet.
Azért a munkáért 1 Ft-ot sem fizetnék, nemhogy ezret.
Nyírás? Nem birka az, hogy nyírni kelljen.
5. bettinőci
2013. febr. 9. 19:46
Nekem is yorkim van, havonta viszem kozmetikushoz, mindössze 1000ft-ot fizetek, mindennel(fürdetés, fültisztítás, körömvágás, nyírás, parfümözés) együtt! Csak keresgélni kell, és ki lehet fogni jó kutyakozmetikusokat. Én a 2 órát kissé sokallom, ha csak nyírja a kutyusom, az kb 20 percet vesz igénybe, de egy óránál többet fürdetéssel együtt sem tart a dolog. :) Van olyan ismerősöm aki több ezerért nyiratta a kutyáját, és még csak jó sem lett... kérdezősködni és keresgélni kell! :)
4. Bojszi (válaszként erre: 3. - Roza Lee)
2012. dec. 6. 10:56
Nekem csivavám van, a hajszárítót ő is utálja, de az évek alatt megbarátkozott vel. Csak a fülét nem szerei, ha éri. Én is 3000 körül fizetek.
3. Roza Lee (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2012. dec. 6. 10:43
Köszi! Most lesz az első,és eléggé félek tőle.Itthon fürdetem,fésülöm,meg hajszárítóval megszárítom,de megy neki,meg akarja harapni.Nem tudom mi lesz.
2. andi6020
2012. dec. 6. 10:38
Semmit nem kell vinni.
Az ár széles skálán mozog, de olyan 3-4 ezer Ft körül megúszod.
Én jattal együtt fizetek 3 ezret, és több mint 2 órán át "dolgozik rajra" a kozmetikus.
1. Roza Lee
2012. dec. 6. 10:35
Körülbelül mennyibe kerül egy yorki kutyus teljes körű kozmetikáztatása?Mit kell vinni?Oltási könyvet?
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- 12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre?
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Neked melyik kozmetikai cég termékei váltak be?
- Túlérzékeny bőr...nincs olyan kozmetikai szer, amit elvisel az arcbőröm. Tapasztalatokat szeretnék, mi segíthet?
- Ebben az esetben körülbelül mennyit fogok fizetni a fodrásznál?