Konfliktus kezelő fórum, feszültség levezetésre, félreértések tisztázására :) (beszélgetés)
Virtus.
Jó olvasást:)
Ha engem zavar vki, akkor elkerülöm, ha bicskanyitogató a stílusa akkor szólok, oszt kész...melyik az a portál?
:)
Málna idézete nagyon tetszik,-találó! Alie igazad van, csak hát a sok"ámokfutó" elszaporodását meg kellene akadályozni, olyanok, mint a vírusok.
Mellesleg én is itt edződtem, Amirás tudja:) Keveset szólok ma már, pont azért, mert igyekszem kikerülni a konfliktusokat, de ha ilyen eset (esetek) előfordulnak bizony nem bírom megállni.
A legjobb ötleteim akkor jönnek, ha a kezem jár, az agyam meg önállósítja magát!:))))
Akkor gyorsan ideülök, és azonnal le kell írnom!:))))
Zsuszsi, mindig szerettelek olvasni. A szamaras szólás nekem is bejön, és még több sorod is...
Ami különösen:
"Tiszteletben tartom mindenki véleményét, néha a saját eszem szerint továbbgondolom, és ezt szoktam leírni!"
"Az elmúlt években sokat tanultam elsősorban önmagamról, és ebben a fórumok segítettek nekem!"
Kellenének ilyen józan transzformátor emberek, akik nem lusták továbbgondolni, ugyanis ezt hívják bölcsességnek: mások gondolatait továbbvinni, és kisütni a saját igazságunkat :-)
És én is a fórumokból tanultam meg magamról szinte mindent - vagy az olvasottakból, vagy akkor, mikor a gép kizárása után kattogtattam még az agyamat a témán...
Zsuzsi, szeretem a hasonlataidat! Ezt a szamarast se hallottam még, de elképzeltem! :)
Szép napot mindenkinek! :)
Vannak fórumok ahova nem megyek, pusztán azért mert nem érdekelnek! Igaz az is, hogy a megforduló szereplők miatt mászkálok be valahova, és lehet, hogy vissza is nézek, ha érdekel a dolog bele is kotyogok! Ha olyan napom van, akkor kötözködök is, a saját agyam karbantartása miatt!:)))
DE! Nem bántok senkit, legalább is nem szándékosan! Tiszteletben tartom mindenki véleményét, néha a saját eszem szerint továbbgondolom, és ezt szoktam leírni!
Az elmúlt években sokat tanultam elsősorban önmagamról, és ebben a fórumok segítettek nekem! Ha okoskodónak tűnik amit irkálok,hát Istenem! Nem tudok elég selymesen fogalmazni, ha elvisz a lendület! Tegnapelőtt bizony tűzbe jöttem, mint pap szamara a katonazenétől!:)))
Meg a tyűkanyó voltom! Mert azt gondolom, hogy akit bántanak az mind az én kiscsirkém akit a szárnyaim alá kell venni, a gonosz héja elől!
Igen van bennem egy csomó betű, amit rá kell öntenem a vigyázatlanokra! De én már csak ilyen vagyok! Akit zavar, ugorja át!
Mond azt, ez már megint a magamutogatás bűnébe esett!
Nekem jólesett, hogy leírhattam ide, és nem a naplómba! Bocs!
Nekem az a véleményem, hogy az ilyen embernek (nemtől függetlenül)- semmi keresnivalója itt!
A Hoxa az egyetlen aki tud tenni azért, hogy többet ne legyen senki aki egy elmebeteg miatt lép ki innen!!!!Remélem a moderátorok olvasnak minket és levonják a konzekvenciát.
Amirast nem tartom gyengének. Sok szempontból erősebb ő itt sokunknál. Ott követett el hibát, amikor bizalmat szavazott valakinek, akinek nem kellett volna. De hát ebbe a csapdába a való életben is mindannyian beleestünk már, hát még itt mennyire kell vigyázni!
Tanulság mindegyőnknek.
"Szinte törvényszerű, hogy a becstelen ember elbukik vállalkozásaiban. Szélhámossága előbb, vagy utóbb lelepleződik. A törvény így működik, nincs menekvés, a következmények pedig könyörtelenek. A büntetés mindig utoléri az ilyen embert, aki végül elveszít mindent, amit tisztességtelen módon szerzett. "
Szvámi Sivananda)
Igen vannak ilyenek...akkor tényleg ne szóljon, akit zavar, úgysem lehet mit csinálni.
:)
Elmondása szerint sikeres és kiegyensúlyozott...
...tehát minimum skizofrén:)))
További ajánlott fórumok:
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Személyiségfejlesztés, gondolkodás megváltoztatása, út a boldogabb élethez, konfliktusmegoldás - linkek
- Munkahelyi konfliktusok
- Miért van az, hogy a munkahelyeken a nők között több a konfliktus, mint a férfiak között?
- Családi konfliktusok
- Hogyan kezelhető a munkahelyi konfliktus?