Konakionból mennyit kell adni a picinek? (tudásbázis kérdés)
Itt szerepel az adagolás. Szó nincs naponkénti adásról. Ez a vitamin zsíroldékony, a zsírszövetben raktározódik.
A gyermekorvos lehet, a személyes vizsgálat alapján másféle adagolást javasol, ahogy a cikkben is olvasható.
Szintén. 😁
A kérdésre a válasz az az, hogy amįg kizáròlag anyatejet kap, addig mindenképp kell a havi egy ampulla.
nyugi,én is azt olvastam :O
megyek én is aludni jó éjt! (bocsi az offért!)
"A szájon át is beadható injekciót nemcsak a kórházban kapja meg az újszülött, hanem otthon, 4-7 napos korában is be kell adni neki. Az adagolási rend szerint egyhónapos korában jön el a harmadik dózis ideje, ezt követően pedig hathónapos korig havonta egy-egy 2 mg-os dózist kell adni a babának."
Te jó ég, kokaint olvastam.
Mehetek aludni. :D
"A gyógyszert mindig a kezelőorvosa által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.
A kezelőorvos állapítja meg az Ön gyermeke számára szükséges adagot. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét."
Sziasztok!
fel eves korig kell havi 1 ampullat adni a picinek a konakionbol?
További ajánlott fórumok:
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- Ha a baba apukája nem magyar származású akkor automatikusan adhatunk a picinek nem magyar nevet vagy kérvényezni kell?
- Inter cityre egy 3 éves gyereknek, és egy picinek aki bébihordozóba lesz kell venni helyjegyet?
- Mikortól lehet zöldborsót adni a picinek?
- Tejfehérje allergia esetén 2 napig kórházban kell maradni a picinek?