Köldöksérvvel mit lehet csinálni? (tudásbázis)
Hello,
Jo regen volt mar :) De jo 5eve nem is voltam ezen az oldalon. Valahogy most idekerultem megint, azert akkor mar irok mert miert ne :D Amugy nem volt semmi problema a mutettel, jol ment. Koldokom milyen lett? hat az mar semmilyen, kivettek ahogy emlitettem akkor is, meg visszamaradat a hasam kozepen ahol volt a kimetszes egy kb 10centis fuggoleges vagas. Eloszor eleg fura volt hogy "sima" lett a hasam meg zavart picit a sebhely, de szepen begyogyult meg megszoktam es vegulis elegge egyedi szoval meg meg is szerettem picit :) es legalabb szep lapos lett a hasam ujbol es nem dudorodik ki semmi.
Köszönjük szépen!
Igen, aznap hazajöhettünk. Reggel 8-ra mentünk és fél 11 körül volt a műtét,aztán ahogy már elmúltak a gyógyszerek hatásai egyre jobban lett. De szinte mindenkit hazaengedtek a műtét után,csak az maradt aki nagyon hányt.
Jó volt így hogy hazajöhettünk :)
Szerintem is mutasd meg egy sebésznek,aztán majd írj hogy mit mondott.
Szia!
Örülök, hogy túl vagytok rajta és minden rendben ment!!! Gyors gyógyulást kívánok kislányodnak!
Jól értem, már a műtét napján hazajöhettetek?
Mindenképpen meg fogom mutatni egy sebésznek, mostmár elhatároztam. Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!
Hétfőn végre túlestünk a műtéten!!!
Nagyon sajnáltam szegényt mikor eltolták a műtőbe :( Az altatás utáni ébredés sem volt egyszerű de aránylag jól viselte. Szerencsére nem hányt a gyógyszerektől és 4 után haza is jöhettünk.
Tegnap délután már sétált...
Neki elég nagy volt a sérve,alaphelyzetben kb. cseresznye méretű dudor volt, de ha nagyobb volt a nyomás akkor jobban kidudorodott. A sérvkapu kb. 1 ujjnyi.
Ágota! Volt bent egy kisfiú akinek borsószem nagyságú volt a sérve és műtötték...
Nekünk azt mondta a doki, hogy még 4-5 éves koráig elnőheti, ha nem, akkor majd foglalkozunk vele.
Én is inkább megmutatnám egy sebésznek, mégiscsak Ő a szakorvos.
Milyen idős a kislányod? ((Nem tudtam megnézni az adatlapodon, mert ott folyton lefagy a gépem.)) Neki is köldöksérve van? Mekkora?
Az én kicsikémnek olyan, mintha egy félbevágott kicsi szőlőszem dudorodna ki a púpja közepén. Azt mondta a gyermekorvosunk, hogy ez maximum esztétikai gondot jelenthet a későbbiekben, ezzel biztosan nem foglalkoznak a sebészeten.
Ja, értem.
Én még reménykedem benne, hogy magától visszahúzódik Blankának, még van rá 2 éve. A hasizma már most is elég erős, néha meg is lep, mikor a játszótéren akrobatikázik.:)
Szia
Nagyon sajnálom, hogy még nem vagytok túl rajta!
Akartam is kérdezni, hogy a kisebb, vagy nagyobb lányodat kell műteni, de ha ő is letolja magáról a ruhát akkor a nagyobbikat. Mekkora a sérvetek?
Sziasztok!
Hétfőre tették a műtétet,mert az altatáshoz még egy kardológus szakvéleménye is kell mivel hallható a kislányomnál egy kis szívzörej.
Pedig már jobb lenne túl lenni rajta :(
Ágota! Az én lányom is minden nadrágot harisnyát lejjebb tol szinte a csípőjére,biztos hogy neki is érzékeny az a terület...
Szia!
Nem hallottam még erről a problémáról, remélem, idővel kevésbé lesz neki érzékeny. Doki nem is mondott erre semmit?
Köszi!
Majd leírom milyen volt.
Bocs, csak ki kellett lépnem.
Szóval, remélem, minden rendben lesz, majd írd meg, hogy viselte.
Sziasztok!
Az én kislányomnak szept. 30-án lett volna a műtétje,de megbetegedett és el kellett halasztani. Várólistára kerültünk,mert újabb fix időpont januárra lett volna.
De ma hívott a doktorbácsi, holnap mehetünk felvételre és pénteken megműtik.
Remélem jól fogja viselni :)
Szia Anita!
Hogy sikerült a műtéted? Milyen lett a köldököd?
Képzeld, belenéztem ma egy műsorba, ami a tetoválásról szól (Miami INk). Szerepelt benne egy pasi talpig kivarrva, de nem ez az érdekes, hanem az, hogy Ő "kiszedette" a köldökét (arról nem volt szó, hogy miért), meg is mutatták, igaz, csak egy pillanatra. Elég furán nézett ki, de nem volt csúnya, visszataszító, inkább csak szokatlan.
Az jutott eszembe, hogy olyan, mint amikor egy régi ruháról levágnak egy gombot, és ott marad a nyoma. Tudom, elég hülye hasonlat..:)
Nem találtam képet, de ha neked sikerül, linkeld be, légyszi!
kérlek próbálj képet is szerezni
Anita
Nem hallottam még ily köldökeltávolításról.
Annyira nagy, vagy annyira kiemelkedő? És ez cm-ben mit jelent?
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Meg lehet csinálni!
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Hogyan lehet a naplónknak különféle háttereket csinálni?
- Szülés után mikorra megy le a has? Mit lehet csinálni, hogy hamarabb visszahúzódjon?
- Mp 3-at mire kell konvertálni, hogy zenei cd-ét tudjak csinálni, amit normál cd lejátszón is le lehet játszani?