Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Kolbászos sajtos rúd recept

Kolbászos sajtos rúd recept


A Kolbászos sajtos rúd hozzávalói:
60 dkg liszt
50 dkg margarin
4 tk só
3 dl tejföl
1 tojás a tetejére(pici só)
reszelt sajt
3 ek apróra vágott kolbász


Kolbászos sajtos rúd

A Kolbászos sajtos rúd elkészítési módja:
A lisztet összegyúrjuk a margarinnal, sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz. Kinyújtjuk egész vékonyra, felére rászórjuk a kolbászt, majd az üres felét ráhajtjuk. Kicsit megnyomkodjuk, majd kb. ujjnyi vastagra kinyújtjuk, megkenjük a sózott felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal. Éles késsel, pizzavágóval vagy derelyevágóval hosszúkás rudakra vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A kolbászos sajtos rúd elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook