Kitolok a gyerekkel? (beszélgetés)
Szép név, nincs vele semmi baj. Aki csúfolódni akar, az megtalálja a módját.
Jó egészséget Nektek! :)
Bármilyen névre lehet rosszindulatú rímet találni. Viki-bili, Melinda-pelenka...
Semmi baj az Ábellel.
Semmi gond ezzel a névvel, inkább édesanyádnak nem tetszhet valamiért, és így akar lebeszélni róla.
Jól fog hangzani, ne tántorítson el a csúfolódás, nincs olyan név amit, ha akarnak, ne csúfolhatnának.
Nagyon szép nevet választottatok!
Nincs vele semmi gond.
Nekem a fluimucil reklám ugrik be. DE MIÉÉRT?
A most születő gyerekek arról már nem fognak tudni, adjátok nyugodtan.
Semmi baj az Ábel névvel.
Könnyű, komplikációmentes szülést kívánok :)
Úgylátom neked azért sikeresen betette a bolhát.
Semmi baj ezzel a névvel.
Minden jót nektek 🙂
Ha egy gyereket csúfolni akarnak, megtalálják a módját. Az Ábel szerintem teljesen jó név.
Nekem az anyósom rémüldözött a Johanna miatt, hogy majd orleáni szűznek, Szent Johannának fogják csúfolt, de semmi ilyen nem történt.
Sziasztok!
Júliusban születik a kisfiunk. Már nagyon várjuk az érkezését, és férjemmel a mindkettőnknek tetsző Ábel nevet választottuk neki. Sajnos az anyám mióta ezt megtudta, folyamatosan ostromol minket,hogy mennyire kiszúrunk a gyerekkel és mindenki gúnyolni fogja miatta majd ( Kábel, Bábel). Még a nagyobbik fiunkat is megpróbálta lázadásra bírni ellene,amíg a férjem határozottan le nem állította ez irányú törekvéseit.
Mit gondoltok, szerintetek is kitolunk a gyerekkel ezzel a névvel? A vezetékneve Németh lesz,amivel nekünk jól hangzik.
Köszönöm! :)