Kislányom vízbe dobta a telefonomat! Működőképes lesz még valamikor? (tudásbázis)
Nekem régen a klotyóba esett véletlenül :))
És mázli, mert működött utána :)
A lányom a nagyi telefonját rakta bele a teába.
Napokig élettelen volt. Bedobozoltam, elhoztam tőle, hog ymajd viszem a szervízbe, mert persze a telefon alig volt két hetes .
Elfelejtettem, aztán csak arra lettem figyelmes vagy két hét múlva, hogy valami csörög az utazótáskában.
A telefon volt, szépen kiszáradt magától, aztán magához tért. Azóta sencs semmi baja.
Szóval szerintem még nincs veszve semmi :-)
Az jó!Az enyém is működött egy párnapig majd búcsut vettünk egymástól mert meghalt! :(
A biztonság kedvéért írd ki belőlle a szükséges adatokat :)
próbáld meg leszedni az elő és hátlapot, akkumulátort, és szárogasd.
(én hajszárítóval és egyebekkel nem kísérleteznék, mert ha túlhevül, még több kárt okozhat. nyilván a mikróba se jusson eszedbe betenni)
aztán ha megszáradt, összerakod, ha működik mákod van, ha nem, akkor a következő beruházásod egy új telefon.
Nekem pár éve, véletlenül egy pohár kólában mártódzott meg a telefonom, kb. 2 másodpercig se volt benne, mert azonnal kikaptam, én is próbálkoztam szétszedni, kiszárítani! Annyi baja lett, hogy az aranyozás, leoldódott egy bizonyos alkatrészről, teljesen nem ment tönkre, a memóriája sem sérült, mindent tud az ég világon CSAK telefonálni nem lehet vele! :S
A szervízben közölték, hogy kb. 50 000 Ft lenne az a kis kütyü amit ki kellene cserélni benne. Mindenki hülyének nézett, hogy nehogy már elhigyjem, igaz a telcsi se volt éppen olcsó!
Szóval, a telefon azóta is úgy van, ahogy volt.
Reméljük te jobban jársz. Próbáld meg, amit lehet!
Már én is jártam így! Hajszárítózás, szárogatás...után félig jó lett(a kép csíkos volt)! Aztán 1hét után teljesen kiszáradt, és semmi baja!
Na jó, hazudok, mert a fényképezője nem jó!
Nekemerre egyszer volt lehetőségem.Kedvesemnek a fürdőbe vittem a hívását és beleeset. Radiátoron szárítottam szétszerelve egy napig, majd hálozatra csatlakozva láttam meg CSODÁT !
Azóta is mükszik:-)))
Nem! Ideig-óráig talá, de aztán elkezd rozsdásodni és vége.
Tapasztalatból tudom, mi is jártunk már így.
További ajánlott fórumok:
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?