Kisgyermek és szauna... (beszélgetés)
No, ma este fürdés után beültem Vandussal 8 percre. 30 fokra állítottuk. Tetszett neki nagyon és remélem segít is egy kicsit.
Köszi mindenkinek a segítséget!
Most utánaolvatam más fórumokon, oldalakon. Ajánlják is gyerekeknek. Főleg, ha betegek, meg vannak fázva, vagy orrfolyásra. Nekem is onnan jutott eszembe, hog folyik egy hete az orra Vandinak... Meg fogom kérdezni a dokinkat mindenképpen.
Köszi!
Gondolom, hogy nem.
Én azért megkérdeznék egy (két) dokit. :-)
Ja-ja-ja! Tényleg azzal volt az úszásnak vége, hogy beültek a szülők a szaunába a gyerkőkkel a végén. Nem volt 90-100 fok. Szerintem kb. 50 fok lehetett. De lehet, hogy ennyi sem.
Itthon ugye 30-60 fok közé tudom beállítani az infrát. Nem akarom mindenáron szaunáztatni, félreértés ne essék. Csak kíváncsi vagyok rá.
Nem tudom de Én sem vinném a pici gyerekemet ilyen helyre.
Még Én is csak kapkodom bent a levegőt ha ilyen helyre megyek,hát még egy kisbaba.
Kérdezd meg a gyerekorvosotokat inkább.
Én úgy tudom, hogy ilyen pici gyereknek a rendes szauna nem tesz jót. Vagy legalábbis úgy gondolom, hogy nem hiába nem ajánjká pl szívbetegeknek sem azt a 90-100 fokot...
Ettől persze az infra lehet jó, azt sosem próbáltam. De ha megkérdezel egy dokit, az biztos okosabbat mond.
"6 hós korától. Ott az úszás végén mindig "kellett" szaunázni a gyerkőcökkel. Kb. 5-10 percet. "
Micsoda???????
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- "Életveszélyes, " egy 2-3 év közötti kisgyermek nyakában a lánc, vagy nem?
- A kisgyermekkori megfázásról a tények tükrében
- Jogos ha egy óvónő rácsap a kisgyermek fenekére?