Kisgyerek nyakán nagy babszemnagyságú kemény nyirokcsomók. Tudnátok segíteni? (tudásbázis)
Oké, köszönöm szépen, aranyos vagy:-)
Azt hiszem priviben megírom majd.
Szia!
holnap kaptam időpontot a házidokihoz, mer letelefonáltam ma, és azt mondta ha lehet, holnap rendelési idő végén menjünk le, mert sok a beteg, vírus, influenza, hányásos vírus, és nem kellene elkapni, úgyhogy holnap dől el.:-)
ha végigolvasod az elejétől, akkor megérted, mit is akarok ezzel itt:-)
közösségben vagyunk, talán csak kérdezhetek:-)
szerintem induljatok orvoshoz
nemis értem mit akarsz itt ezzel?
nem
régebb óta megvannak, és fokozatosan nőnek. 3 hónapja minimum
azóta látta de csak ránézésre kétszer doki, és mind akétszer pont akkor amikor a nagyon magas lázai voltak. aszt mondta, el fog múlni, biztos vm,i gyulladástól van, mert a láz okát egyik esetben sem találták, amikor kórházban volt akkor sem. de már nagyon aggaszt. Amikor lefekszünk, mindig simogatoma kis fejét, és a nyakán... á, nem részletezem:-((((
sziasztok!
bcg -s nyirokcsomóval műtötték 6 hónapos korában szegényt... lehet ez is attól? akkor a hónaljából távolítottak el egy dió nagyságú nyirokcsomót, ami meszes volt.
De elmúlt 3 éves már.
Sziasztok!
Kisgyereken m 3 éves múlt. Vannak a nyakán a bal oldalon megnagyobbodott nyirokcsomók, mint egy jókora fejtett bab, nagyon kemények. Eddig 3-at tapintottam ki. Kb 3 hónapja növögetnek szépen, fokozatosan.Nincs sem megfázása, nem is nagyom volt, egyszer talán a télen. Az elmúlt fél évben kétszer is volt 3 napig tartó magas láza40fok körüli, okát nem találták tulajdonképpen. Akkor a két alkalommal felhívtam a doki figyelmét, hogy aggasztanak azok a "gumók" de ráfogta, hogy lehet valam vírus okozza a lázt,ez miatt a megnagyobbodott nyirokcsomók... megmondani nem tudta milyen, persze akórházban sem, mert egyik alkalommal ott töltöttünk pár napot a láz miatt.
Szóval, nem beteg most sem, lekopőogom, már vagy másfél hónapja nem is tüsszentett, de azok a fene csomók, meg hétről hétre nagyobbak. Mit tegyek, mert a dokijának kb 2 hete mutattam, persze a válasz az volt, lehet hogy vírusfertőzése lesz:-(ami szerencsére nem lett.
Van köztetek olyan, akinek van tapasztalata ilyen téren?
Köszönöm szépen, és üdv:macskanita.
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Gyomírtóztam és a combomon egy kisgyerek tenyér nagysában van egy piros folt, felhólyagosodva. Mivel kezeljem le? Tud valaki segíteni?
- Te rábíznád egy idegenre a szatyrodat a buszmegállóban, ha tele a kezed, ott a kisgyerek, és segíteni szeretne egy szituban? Bővebben lent
- Segíteni Felsőzsolcai kisgyerekes családon