Hol keressek kis helyiséget, ahol a párommal tudnék dolgozni? (tudásbázis kérdés)
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - EspOS)
tegnap 10:49
Szerintem a hoxán is kicsi az esélye. Kerületi kiadó lakásos facebook csoportokban kérdeznék. Esetleg a kerületi lakók által frekventált csoportokban valami olyan szöveggel is kiraknám ami pár mondatban bemutatja a válallkozás(okat??) aminek helyet keresel, lehet, hogy valakit jobban megihlet hogy segítsen, ha maga is épp ennek a szolgáltatásnak az igénybevételére áhítozik.
3. EspOS (válaszként erre: 2. - Birebora)
tegnap 09:03
Utcáról esélytelen. Ezt is úgy kaptam meg, hogy az előző gondnok jó cimbi, ő intézte el az előző közös képviselőnél, hogy csak a szerződést kellett aláírnom. Őrs vezér teret Rákosfalváig végigjártam (ott a mostani), nem is láttam üreset.
2. birebora
tegnap 08:32
Szerintem társasházak gondnokait, közösképviselőit keresd meg. Ők tudják van-e kiadó helyiségük.
Bár az idő nagyon szoros, egy hét.
1. EspOS
tegnap 02:32
Sziasztok!
Kiadó kis helyiséget (10nm-30nm) keresek a páromnak ezoterikus tanácsadásra, nekem programozni. Nem baj ha fel kell újítani, azt megoldom. Külön bejárat, budi fontos. Tíz évig béreltem egy panelház biciklitárolóját, amit most indoklás nélkül felmondott az új közös képviselő. Hosszú távra szándékozok kivenni. XVI., XIV., X. kerület előny.
További ajánlott fórumok:
- Kivel vagy most egy helyiségben?
- Magyar helyiségnevek ABC sorrendben
- Helységek, helyiségek
- Ékszerteknős kisbabával lehet egy helyiségben?
- Mennyi sóder és cement kell egy 16 m2-es helyiség lebetonozásához?
- Mennyiből lehetne kihozni egy fürdőszobát, ha csak a helyiség van meg és a falakat plafont is javítani kell?