Kinek szokott egy együttlét alkalmával több hüvelyi orgazmusa is lenni? Lehetséges-e ez egyáltalán? (beszélgetés)
Én meg azokat a nőket sajnálom, akiket a pasijuk a 15 hüvelyi orgazmusos exük történetével traktál...
Meg azokat a férfiakat sajnálom, akik kamuorgazmusokkal lettek megetetve.
Ha jobban belegondolunk, innen gyökerezik az egész félreértés.
Nekem bőven elég a tudat, hogy neked jó :)
Csak sajnálom azokat a nőket akik a férfitól várják a csodát :( Ha valaki nem ismeri a saját testét, hogy követelheti mástól ???
Kikérem magamnak, a G-pontom nevében is. :)
Nekem van, és tudom is hogy hol van, Ember is tudja hol van, ém pedig bónuszként még azt is tudom, mikor, milyen pózokban lehet stimulálni hogy jól érezzem magam. :)
Más tészta, hogy nem gyúrtam rá a trenírozására, mert nálam prioritást élvez a csiklóorgazmus. Egyszerűbb, oszt csá. :)
Mondjuk egyébként sem görcsölök rá erre a hüvelyi orgazmus-dologra, hülyeségnek tartom, ha valaki ezen görcsöl (bocsi)! :)
Sorry a fáziskésésért... :)))
Én úgy tanultam, hogy egy átlagos hüvely 12cm hosszú. De nem vagyok orvos!!!
Se szexológus, csak azt tudom, hogy amikor együtt vagyunk és nem birizgálja a csiklóm akkor is nagyon nagyon élvezem az együttlétet és a hüvelyemben, a méhemben érzem az a hullámzó forróságot, talán csak bebeszélem magamnak és rajtam kívül mindenki tudja, hogy mikor mit és hol érzem :(
Igen, így van. A másik dolog, hogy ha a méhnyakat eléri a "szerszám", akkor az is nagyon jó tud lenni.
Nem beszélve arról, hogy nagyon sok szó esik a méretről, de fura módon mindig csak a hosszúságról, pedig bizony szélesség is van. (Mint a földrajzban, hehe.)
Míg a pénisz átmérőjét meg lehet mérni, elég valószínűtlennek tartom, hogy a vagina átmérőjét meg lehetne.
Szerintem nincs G-pont, meg U-pont meg miket találnak még ki csak azért, hogy nők akik nehezen jutnak el az orgazmusig, mert nem ismerik a saját igényeiket, mély depresszióba süllyedjenek, majd mindenféle orvoshoz járjanak és sok sok pénzt költsenek gyógyszerekre, kezelésekre :(
De annak örülök, hogy neked jó! ;)