Kinek mi a véleménye Dr. Domokos Tamás szülész-nőgyógyászról? (tudásbázis)
Szia! Nem mai a kérdés, de gondoltam segítek azoknak, akik most olvassák.
Egyáltalán nem ajánlom, sajnos már késő volt, mire odajutottam, hogy váltani akartam. Könnyű terhességnek indult, de a végére komplikált lett és ahogy egyre több probléma merült fel, úgy láttam rajta, hogy egyre kevésbé fogad szívesen, de pénzt azt persze minden alkalommal elkérte. Úgy érzem fél vállról vett sok mindent, egy másik nőgyógyászhoz is jártam párhuzamosan, csak így éreztem magam biztonságban. A szülés császár volt farfekvés miatt. A műtét után közölte, hogy ha szeretnénk még babát, és megint ilyen komplikációk lesznek, akkor nem vállal. Ezen teljesen ledöbbentem, pár órája műtött, még lábra sem tudtam állni, semmi gratuláció vagy ilyesmi. Olvastam róla máshol, hogy az egyszerűbb eseteket szereti, ez sajnos beigazolódott.
A második babámat annál a dokinál szültem, ahova párhuzamosan jártam, sokkal nyugodtabb voltam vele. Komplikációk itt is voltak, de egy percig sem éreztette velem, hogy ez probléma lenne számára, szívesen fogadott és alaposan megvizsgált. dr. Domokosnál néha az ultrahangért is könyörögni kellett, mintha kegyet gyakorolt volna, hogy bekapcsolja a gépet...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ki az ország legjobb Szülész-Nőgyógyásza és miért (név és hely megjelöléssel)
- Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Tud valaki Szekszárdon normális szülész-nőgyógyászt?
- Szült már valaki Dr. Hernádi Balázsnál, a János kórházban szülész-nőgyógyász? Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata Dr. Milián Csaba szülész-nőgyógyásszal kapcsolatban?