Kicsicsoda (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kicsicsoda
Drága barátnőm:-)
Tudod az első szülésem milyen borzalmas volt,pedig spontán szülés volt:-(
És most a császár,amit én szerettem volna,és minden úgy volt,ahogy én szerettem volna:-)
A terhességem most én is nagyon nem élveztem,de Zazi kárpótól mindenért,és én egyáltalán nem ítéllek el ezért:-)
Pusza Drága
Köszönöm szépen a gratulációkat! :)
És igen, nekem is kicsit visszás a sok rózsaszín felhős terhes sztori. :) De hát nem vagyunk egyformák. :D
Számomra igenis népszerű a cikk... Utálom a túlömlengős, rózsaszín "terhes-sztorikat" azoktól, akiknek mindig minden gyönyörű és csodaszép, holott szerintem ez az egész egy nagy kamu. Mitől lehet csoda egy nagy has által akadályozott hétköznapi élet, a szenvedés, a súlycipelés, a megváltozott test, lélek, hormonok, fájdalmas, ne adj' Isten komplikált szülés... Attól, hogy valaki be meri vallani, hogy ez bizony messze nem olyan kellemes, mint ahogy mindenki áradozik róla, még igenis szeretheti a gyermekét és semmivel sem rosszabb anya, sem ember. Merjünk őszinték lenni! :)(És, most jöhetnek a kövek! :) )
Gratulálok szívből a gyerkőchöz, szerencsés kimenetelű volt a történet! :)
16 evvel ezelött ugyan ez...csak tölem a vegen elvettek vakummal...kegyetlen fajdalom...fizikailag es lelkileg
ma ha szülnek, barmennyit kene fizetnem csak csaszarral...
Esztihusivirágbogyó!
Itt a Hoxán tök más okból.és tök más indíttatással ismertelek meg....DE pont ezért végigéltem veled ezt az időszakot:D Direkt nem nevezem meg a másik fórumot,mert nem ez as lényeg,hanem az hogy egy ember viselkedése mindenhol ugyanolyan:D
Te valamit képviselsz,és valamiért harcolsz.
Szerencsés ember vagy ,hisz a foglalkozásod szinte azonos az életfilozófiáddal!!!
ÉN azt gondolom ,hogy egy ilyen beállítottságú ember gyermekének lenni nagyon nagy öröm,és tisztesség!!!
Nem gondolom,hogyha azt magyarázod hogy életed értelme lett volna a szülés,akkor közelebb állnál hozzá! Kétféle anya van,az aki a csecsemőket kedveli,és az aki a kisembereket:D
Te a második vagy!/Én is/Te nem életet/persze azt is!/ hanem értelemet adsz a fiadnak!!/
Ahol én szültem ott is kell a főorvos belegyezése a császárba... szerintem az több költség is a kórháznak, s tán ezért is...
hát igen, szerintem ilyenkor, túlhordásnál magát a nőt is megkérdezhetnék, hogy mit szeretne, hogy érzi, szűlni, vagy úgy érzi még jó egyben, s ha majd indul...
én 39.hétre szültem, úgy hogy a dokim picit megpiszkált az beindította a dolgokat- Lina túl kicsi volt, aggodalomra adott okot, ám az uh-n, NST-n nem látszott semmi, dokim érett babának látta és úgy gondolta nem érdemes tovább hordanom, nehogy tényleg valami gond legyen (lepény, keringés) és ne szülhessek simán... ugye 2,6kg lett Lina..., ám egészen addig én soha semmit nem éreztem, s eget verő fájásaim ekkor sem voltak, legalább is ahhoz képest amiről mások beszánolnak, és rosszabbra számította, burokrepi után ami volt és az is rövid volt szerencsére na azok tényleg azok a mindjárt összeesek ha nem fog a párom érzés volt, de hamar jött a tolófájás, de szerencsémre mégis jól tágultam, persze egyszer az én dokim is rásegített... lehet én is fájásgyenge vagyok? mi az pontosan te tudod?
Szia!
Gratulálok a kisfiadhoz:)
Teljesen egyetértek veled, nekem a terhesség annyira borzasztó volt, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy nem lesz több gyerekem, pedig szeretnék:(
Én a 6. hónap végéig sugárban hánytam minden nap, és sokat voltam kórházban is emiatt, alig vártam hogy vége legyen...
Öröm az ürömben(átgondolva nekem ez nagyon nagy megkönnyebülés volt)hogy a kislányom faros volt és borítékolható volt a császármetszés...
Erőtlen voltam és kimerült a hónapok alatt!
Szépen beindultam a fájások, és beérve mondták hogy nyugodjak meg, mindjárt minden fájdalom megszűnik és kintlesz a babám:)
Tökéletes szülésem volt, kedves műtösökkel profi orvosokkal, és abszolút nem viselt meg :)
Még annyi, hogy engem 3 orvos nézett meg hogy alátámasszák a műtét szükségességét, mert Magyarországon az egészségügyi indok nélküli császármetszés(ami komoly hasi műtétnek számít) illegális!(aztán tudod...)
Boldog babázást:)
Gratulálok a kislegényhez! :)
És remélem, hogy ha majd egyszer rászánod magad egy kistesóra, az jobb emlékeket hagy neked... :)
Gratulálok!!
Békességet, szeretetet és boldogságot kívánok mindnyájatoknak az életben !!
De megérte! :) Hisz egy gyönyörű, egészséges kisfiam van!
Ugrás a teljes írásra: Kicsicsoda