Ki van a gyerekkel ha az összes rokon és persze anya apa is a lagzin van? (tudásbázis)
és akkor nem mentem volna a húgom esküvőjére? idegenre meg nem hagyom a gyereket...
a sírást meg meg lehet oldani, attól, hogy kicsi gyerekkel mész még nem tuti, hogy végig fogja bömbölni :-)
mikor elfáradt (23 h) hazavittük, megfürdettük, letettük aludni, hamar elaludt és átjött a szomszédasszonyom (elég jóban vagyunk, ő ajánlotta fel) a nappaliban aludt. abban maradtunk ha felébred a kicsi (nem szokott) akkor hazaugrunk azonnal. reggelig aludt, mi meg mulattunk :-D és nyugodtak voltunk, mert a gyerek is a saját helyén volt, meg a házat is őrizték :-D
Hát szerintem ha a saját gyerekedről lenne szó és a Te esküvődről akkor nem mondanál ilyet!
Egyébként tényleg mindenhol van egy olyan helység ahol fel lehet állítani egy utazóágyat!Bébiör bekapcsol, konyhásnénire rábíz és ha felébred esetleg törpe akkor szól a szülőnek az meg bemegy hozzá!Egyébként meg félóránként rá lehet nézni a gyerekre!
Bár lehet, hogy a gyerek helyében megilyednék, hogy anyunak mitől lett ilyen nagy fehér haja, meg mi ez a nagy fehér ruha rajta!:)
Mindent meglehet oldani!
Babysitter.
Vagy... ma voltam esküvő kiállításon és a Babaklub. com (én is ott végeztem) foglalkozik ilyennel, hogy küld babysittereket, rendesen ott a lagzi mellett csinálnak egy gyerekszobát (játszóházat) attól függ hány gyerek van...... Lufit hajtogatnak, meg arcfestés ilyenek.... :D
Ha gondolod nézd meg az oldalukat.
Az unokahúgom esküvőjén, párom volt a tanú.
A lagzira megegyeztünk a szomszédommal, hogy fürdetésre (8 óra) hazahozzuk a kicsiket és ő vigyázz rájuk.
Fél kilenc fele értünk haza, a szomszédnak is hoztunk "lakodalmas vacsorát". Gyors fürdetés, gyerkőcök szokás szerint, fekvés, saját ágy.
Alszanak, mi vissza a lagziba.
"Hajnalba-hajnal előtt", hazajöttünk, nyári lagzi révén már virradt.
Az ágyon alszik: szomszédom és a két gyerek, de úgy "szétfolyva", hogy egy mákszemet nem lehetett volna köztük elejteni.
Mi apjával átvonultunk és a gyerekszoba padlóján aludtunk (kb. 2 órát).
MI voltunk tavaly augusztusban lagziban.A lányom ekkor 5 hós volt.
Mi kibéreltünk egy panzióban egy szobát.És ugyanúgy mint otthon időben lefektettem aludni.
Anyukámék vigyáztak rá(ők is hivatalosak voltak a lagziba),váltottuk egymást vacsorakor,kicsit ők mulattak,aztán meg mi.
A mi esküvőnkön ( második ) két másfél éves pici is ott volt. Az egyik végig csicseregte az egész szertartást! Annyi volt, hogy amikor csicsergett az anyakönyvvezető kicsit hangosabban mondta a beszédet és mosolygott. Gondolom ők már megszokták! Minket sem zavart egyáltalán!
Én egy jól leinformálható babysitter! Mondjuk a konyhárnéni dolog nekem is nagyon tetszik!
Ha pedig babysitter akkor ott ahol a lagzi lesz egy eldugott helyen altassák! Így velük is van meg nem is!
ugyanígy voltam, amikor a húgom férjhez ment harmadszor is:)))
de tényleg, nem viccelek.
csak anyósomék nem voltak rá hivatalosak. a férjem fogta az akkor majdnem 1 éves lányomat, és elvitte hozzájuk. ott nekiállt ordítozni a lányom, és vissza kellett hozni a lakodalomba. szerencsére hotelben volt, így meg tudtuk oldani, hogy valahogy elaltassuk. ezért nem is vállaltam a tanúskodást.
(különben már voltam tanú az egyik esküvőjén.)
és hamar el is kellett jönnünk a lakodalomból.
Hasonló problémával küzdök. Az öcsémnek augusztusban lesz a lagzija.
Egyenlőre az a terv, hogy a lagzi helyszínén lehet szobát is kivenni, és veszünk ki egyet. Az akkor 5 és fél éves lányomat nem féltem, az 2-ig simán bírni fogja, ahogy ismerem, de az akkor 13 hónapos kisfiammal nem tudom hogy lesz. Lehet beosztjuk és félóránként más vigyáz rá a családból. Nem tudom. Vagy viszünk egy barátot, aki ha elaludtak, ott lesz velük. Addig meg, 1 ember ide vagy oda, a lagziban nem számít.
na ne mond már, hogy nem vinnéd el a saját gyereketeket a saját esküvőtökre?? ez már durva..
Miért baj ha a saját gyereked esetleg nevet, sir vagy megszólal? Az életetek része vagy enm ??
áá ez egy jó ötlet :)))
eddig ez a legjobb.
ugyan már miért nem illik lakodalomba vinni? A gyerek anyja és apja házasodik.
??????????????
nem arra gondoltam, hogy akkor kinézni egyet az újságból, hanem lehet másik anyuka akinek otthon a párja.
Amikor én babysitter voltam, 10 hónapos kortól jártam a családhoz. Hetekig úgy mentem hogy ők is otthon voltak, és utána gond nélkül otthon tudták velem hagyni.
akkor marad a szomszéd néni, vagy Te :)
esetleg a gyerek keresztszülei