Ki, mit érzett először terhesség kezdetén (pár hetesen)? (beszélgetés)
Sziasztok!
Mellfeszülést, és alhasi szurkálásokat éreztem/érzek.
Az biztos, hogy nem szabad olvasgatni sőt egyenesen most tilos, mert még fals tüneteket is lehet produkálni a stressztől.
Szóval sztem biztos lenne görcsölés vagy barnázás vagy vmi tünet, ha baj lenne. Szóval nyugi minden rendben lesz. :D Én is ebben bízom és csak pozitívan. :D
Aranyos vagy köszönöm szépen a válaszaidat :) Az a baj,hogy itt vannak az ünnepek és jó lenne tudni,hogy mi is lehet ott bent :) csináltam lassan 1,5 hete egy tesztet digitálisat... az az mutatta,hogy 3-4 hetes a pici de mikor megyek már több elfog telni... annyi mindent lehet olvasni,hogy felszívódik meg minden... de gondolom az vérzéssel járhat nem? nem szabad neten olvasgatnom,mert beparázom :D
Kérdezz nyugodtan, ha vmi kérdésed van és nem válaszoltam rá. :)
Aztán 12 hetesen genetikai Uh. (Engem 4 hetente manuálisan mindig megvizsgált)
20 28 36 hetesen megint Uh.
Ha probléma van akkor persze több Uh van.
A mi városunkban úgy van, hogy ha bebizonyosodott, hogy élő a terhesség, akkor a 8. héttől jelentkezni kell a védőnőknél terhes tanácsadásra. Hozzájuk 3-4 hetente kell menni a 32. hétig.
Az orvos az első vizsgálatkor manuálisan vizsgál plusz hüvelyi Uh-t is. Hozzá 4 hetente kellett mennem. Ha normális a doki, akkor nagyon óvatos és nem fájdalmas sem a vizsgálat sem az Uh. Esetleg kellemetlen és kicsit feszítő érzés, de nem fájdalmas.
Mikor kell elmenni orvoshoz? Mit fognak csinálni? Nem fáj a vizsgálat?
Egy kicsit részleteznéd, hogy mire gondolsz? bocsi, de nem értem a kérdést. :)
igen első baba :) 4 hónapot de tudom nem olyan sok,de soknak tűnt ... :P Mik a "menetei" a babavárásnak? Bocsi a buta kérdésemért,hogy így kérdeztem meg :)
Sajnálom, hogy a dokik taplók voltak. Én mondjuk a saját dokimhoz megyek és nagyon jófej, bár nem egy szószátyár. Nála születem az első kettőt is.
Sajnálom. :( Első baba? Sokáig próbálkoztatok? Biztos, hogy minden rendben van, nyugodj meg, mert ha ideges vagy, azt a baba is érzi. Neki most teljes nyugira van szüksége. :)
semmi baj :) nyugodtan. Hogy jó helyen van nem-e méhenkívüli. van neki szívhangja?! ... ebbe a 2 napban a dokik egy bunkó taplók voltak és annyira elkeseredtem... Félek,mert annyira vágyom rá :)
Milyen kételyek gyötörnek? Már ha kérdezhetek ilyet. :) Nem akarok tolakodni.
Bárcsak nálunk is lenne ****** :)
:) Rendben beszélgessünk :) amúgy is tanácstalan vagyok mit csináljak. Egyedül vagyok párom dolgozik én meg nyugtalan... tudom tudom nem szabadna az lennem... de annyi kétely van bennem.... Te voltál már dokinál?
Nagy a valószínűsége, hogy lesz, mert ha jól tudom, akkor a 6-7. héten jelenik meg a szívhang. De valakinél már 5 hetes és pár naposan van, mert hamarabb fogant a baba, mint a terminus közepe.
Szerinted 7hetesen lesz szívhang?7+2 leszek mikor megyek jövő héten,és tiszta ideg vagyok!
azaz év végén akartam írni. :D
Az ünnepek miatt én is tanácstalan vagyok. De pár napom van még,hogy megálmodjam, hogy menjek-e jövőhéten, vagy csak majd év elején. :D
Szia:)
Én 6 hetes 2 napos:))Beszélgessünk!OLyan jó,hogy más is ebben az időszakban van,nemcsak én:))
Ez a baj velem is,hogy 19-én megyek UH-ra és aggódom hogy 6 hetes 5 napos leszek és ha nem lesz szívhangja akkor meg azon fogok aggódni... Valakinek meg van már 5 hetesen is szívhangja... hát nem tudom tanácstalan vagyok...
Köszi :) Neked is gratula! :D
Én lehet, hogy csak december végén fogok menni, mert jövőhéten még nem biztos, hogy látna szívhangot, csak petezsákot és nem akarok izgulni, hogy él-e a baba vagy sem még hetekig, mert ha most elmegyek akkor csak a 12 hetes Uh-ra kellene következőleg mennem. Az első gyermekemnél így volt. A másodiknál már okosabb voltam és később mentem betöltött 8 hetesen. De az a baj, hogy most az ünnepek bezavarnak és vagy jövőhéten megyek vagy csak az ünnepek után. :(
Bár így is izgulok egy kicsit, hogy minden rendben van-e.
:) de jóó gratulálok ;) mikortól mész el orvoshoz?
Én is 5+2 hetes vagyok. :) 3. baba :D
Sziasztok!
Nekem olyan, mintha a mellbimbómat égetné vmi. Alhasi szurkálódás, húzódás. Ritkán kicsi émelygés. :)A nehezebb ételeket nem kívánom.
Felfujodas puffadas az elso 2 3 hetben.azt hittem vmi rosszat nehezet ettem,ami megulte a gyomrom:)akkor meg nem tudtam h terhes v.utolag mondtak h ez allitolag tipikus tunet anugy ezenkivul semmi...sosem hanytam vagy vtam rosszul.siman 12 oraztam.kisfiam lett,nemtudom ez szamit e a rosszul leteket illetoen.van aki azt mondja a lany jobban megvisel.en nem tudom.ja 10 hetesen mar majdnem 2 x akkorak vtak a melleim.rem segittetem
További ajánlott fórumok: