Ki miben fut télen? (beszélgetés)
alul futónadrág,rajta egy futó térdnadrág, zokni.
Felül sportmelltartó, egy trikó, hosszú ujjú póló, vékony, gumis, tépőzáras vesevédő. Szélkabát, baseball sapka, kesztyű. Így is olyan melegem van, hogy elpusztulok.
úgy értem, felsőtest: 3 réteg
alul 1 de néha már kéne a kettő :)
sapka, kesztyű, tetszés szerint :)
Ez nekem 5, a sapka nélkül. Nem cukkollak.
Részleteznéd, vagy feledjük?
Akkor átlagolunk!;-)
<3
Sziasztok!!!!
Igaz, most a minuszokban még nem nagyon futottam, de ha futok hidegben ezek vannak rajtam:
sportmelltartó, dry-fit, póló, hosszú ujjú, polár felső, és egy mellény. sapka, néha kesztyű. Alul csak egy melegítő alsó-alul nem szoktam izzadni, a derakam meg védve van :)
Persze, lehet ha nagyon fáznék vennék a gatyó alá még valamit :)
Fussatok, mert futni jó!!!!
Nekem pl. síaláöltözékem van. Alatta sportmelltartó, futópóló, v. olyan pántos atlétaszerűség. Felette meg egy széldzseki.
Futózokni.
Futónaci (Téli)
Sapi
Sál
Kesztyű
Zene
Papírzsepi
Esetleg futóóra
Apropo izzadtsag...
Milyen futas az, ahol nem izzadsz meg? Es ha mar izzadsz, akkor baromira, es nincs az a technika, ami ezen segiteni tudna, azok az anyagok amiket most gyartanak, csak az elso 10 percig "hatnak" szerintem. A ferjemnek csupa ilyen anyagbol vannak a teniszes cuccai (tudom, nem futas, de izzaszto), es mindig csatak hozza haza.
téli futónadrág, és futódzseki. A jobbak elég húzós áron vannak, de aukciós oldalakon is ki lehet fogni őket elég jó áron. Nem éri meg spórolni rajta, tapasztalataim szerint az olcsóbbak nem tudták azt, amit ígértek.
Egy jobb véd a szél és hideg ellen, nem ázik át, de mégsem izzadsz bele. téli futóruházat címszóval bármelyik sportüzletben tudnak segíteni neked.
szerintem ez nem "pestiség" kérdése
de tényleg, mi mondjuk meg, miben nem fogsz fázni, meg miben nem lesz meleged??
ami azért is vicces, mert az ország különbötő részein még a hőmérséklet sem ugyanannyi...
Pont ilyen válaszra számítottam, köszi.
Amúgy szerinted mindenki pesti?!
A stílusodból ítélve te biztosan.
Volt-van mar egy ilyen forum...
vagy kimegy a Margit-szigetre szombat-vasarnap es meglatod.
Nem akarok tavaszig várni, belecsapnék a lecsóba.
Futógépet ugyan használok, de ég és föld a szabadban futás és a 'gépezés'.
Azért kérdezek, mert se túl, sem pedig alulöltözni nem szeretnék.
További ajánlott fórumok:
- Római katolikus hitoktató vagyok - miben segíthetek?
- Miben vinnéd ki télen a kisbabádat?
- Télen egy hason alvó baba miben aludjon? (Most 5 hónapos, decemberben-januárban lesz 7-8 hónapos)
- Télen miben vigyük keresztelni a kisbabát? (téli keresztelő ruhát még nem láttam..)
- Bölcsödében miben érdemes a kislánynak lenni télen? Nadrágban zoknival, vagy harisnya és kord/polár ruhácska?
- A nyuszik meg tudnak fázni? Ti miben szállítjátok őket ilyenkor illetve télen?