Ki mennyit tanult az államvizsgájára? (beszélgetés)
Sok sikert holnapra!
Ha jól emlékszem 2 hetet készültem.
Írásbeli:
rakat teszt...Háááát...elkezdtem az elején,végigmentem 1x,közben jelöltem,ami nem ment még ennyi év suli után sem.Aztán a 2.kört már csak ezekkel futottam meg és annyi kört futottam a nemtudtamokkal,míg lenullázódtak.(nem nullázódtak le egyébként :D Mondjuk időben kellett elkezdeni,ez tény...:)
Gyakorlati:
Ide úgy semmit.Azt hoztam magammal,amit kaptunk a gyaxik alatt az évek során.
Szóbeli:
Ide csak azért tanultam,mert akartam brillírozni.Ja nem.5-öst akartam.Bejött.Ennyi év után,ha nem végigpuskáztad,ez semmi kell,hogy legyen.
Nem mindegy milyen államvizsga az az államvizsga.
Én személy szerint az enyémekre túl keveset tanultam, így izgulós volt rendesen, hisz sok múlik a szerencsén is, főleg ha nem tanulsz eleget.
Ha valaki alaposan felkészült a szerencse-faktort minimálisra tudja csökkenteni, ha keveset tanultál akkor határozottan a szerencsén múlik, hisz jó bizottság is kell, no meg jól is kell húzni.
Ha van mumus tételed, azt olvasd át!
Nekem volt, de pont vizsga előtt a metron olvastam át, és belehúztam!
További ajánlott fórumok:
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- Tanulási tippek államvizsgára
- Ki milyen agyserkentőt ajánlana államvizsga előttre? Én most a Ginkoprim felé hajlok, de csak mert azt látom a tv-ben.
- Segítség, 5 nap múlva államvizsga!
- Hogyan zajlik az államvizsgán a szakdolgozat védése? Ki mennyit készült az államvizsgára?