Ki, hányszor tud elélvezni egy aktus alatt? (beszélgetés)
Ez annyira változó, egyénfüggő.
De szerintem teljesen mindegy, hogy egy nagy,vagy sok kicsi.
A lényeg, hogy kielégítő legyen.
Nem számolgatom nem aprópénz ez de attól tudom.
Nem is értem hogy nem megy neked a kettő egyszerre?
Erről minimum 60 %-ban te tehetsz. :(
Helyetted, több mint valószínű: senki nem fogja megoldani a nemi életed örömteli pillanatait. Hiába van a férjed mellett pasid.
Nem mindenki olyan okos mint te :P
Te csak nyugodtan számolgass közben én élvezni szoktam :D
Fura! Ha valaki nagyon felizgul egy intimlét alatt, hogy-hogy nem tud elélvezni? Van egy szexi barátnőm és bevallotta, ő csak úgy orálisan tud elélvezni. De hát utána jön a szex,akkor hogyan is élvezheti ő annyira...
Én még a kezdetekben olyanra is képes voltam,hogy annyira felizgulva nadrágban magamtól elmentem ahogy ölelgettem a partnerem.
Viszont egynél többször nem megy. Utána olyan érzékeny lesz az a terület, hogy visítani tudnék egy további érintéstől.
irigylem azokat a nőket,akiknek többször megy. Pihenő nélkül?Megvan és megy a folytatás?
Még szerencse, hogy állandó partnerem van,de ha még ismerkedős lennék, aggódnék, mert ha egyszer elélvezek, utána már elég. Megvolt az élmény, jó volt, pihenő van. Ha meg új a partner, könnyebben felizgulnék, és nehéz lenne...
Én akkor most nagyon amatőrnek érzem magam. Én egy aktus alatt egyszer tudok orgazmust produkálni,de az nagyon nagy. Utána érzékeny lesz az intim terület, szinte sziszegek,ha a párom még ott jár...
viszont megtanultam sokáig bírni, tartani. De ha jön a csúcs,akkor utána már csak a párom jön,ha nem végzett és vége.