Kéznyomok az előszobában (beszélgetés)
Nevess csak, nevess! Könnyű a másikat kinevetni. :( Pedig ha tudnás, hogy én sokkal jobban szeretem az orrom beleütni mindenbe! :)))
Nekem a kapcsolo kore kell... A faltatovalasok kozt biztosan talalsz majd kedvedre valot... googli biztosan segit... kulonben megnezheted a naplomat,ott van pillango,meg ez az amit rajzoltam festettem... :-)
Ez érdekelne. Leírnád részletesebben, hogy milyet és hogyan? Mármint, nem a tapétázás kivitelezésére gondolok, abban van tapasztalatom bőven, hanem pl. 1 m-es magasságban vizszintesen, vagy hogy?
Köszi
Az jó!!! Legalább nem tűnök el nyomtalanul :O)
fejnyomok:) mikor bejössz hozzánk nekicsaplak:)))))))))))))))
na neeeeeeee.... lábnyomok??!!! :o)))
mi nem a kéznyomok miatt tettük oda:PPPPPP
Mi meg szappannal kezet mosunk :)))
mi sima famintás tapétát ragasztottunk fel egy csíkban:D
Esetleg egy falvédő? Na nem olyan öreganyám-féle régi mintás, hanem valami modern, esetleg saját készítésű.
A lambéria ezer éve már nem divat. Egyébként ez tényleg egy természetes dolog, hogy az ember az előszobában valaminek támaszkodik. Tükör nem elképzelhető? Meglátszik ugyan a kézlenyomat, de könnyen tisztítható (a parafa kevésbé). Vagy valamilyen kis kényelmes ülőalkalmatosság? Esetleg kisebb mutatós szőnyeg a falon, ami illik az előszobához.
Bocs, most mennem kell, de holnap mindent elolvasok. Köszönöm, ha írtok! Szép délutánt mindenkinek.
Csapj a kezére annak, aki koszos kézzel a falnak támaszkodik. :)))
megnéztem, szépek ezek a kövek. Meggondolandó.
Olyan mint a termés kő...csak kb 0.5mm-es....csemperagasztóval fel lehet tenni....nem nehéz mert tavaly az uram azt kapta tőlem házassági évfordulónkra ajiba:)...kiraktam a fél konyha falát:)!Nálunk a székekkel verték le a falat állandóan...éééés meg untam!
Ha van időd nézd meg a krea naplóm....van valahol kép róla:)
Sajnos a szék - bár jó lenne - nem fér el. A legkisebbnek van egy ülőkéje, de a nagyobbakon ez nem segít.
jó ötlet, én a háló falára készülök pipacsot festeni, de még nem találtam meg az "igazit" - mármint pipacs képet. Van esetleg mintád, hogy mit fogsz a falra festeni?
Nekem a szobámban van hasonló okokból mosható tapéta. Persze ez is elkoszolódik egy idő után,de sima foltokat vizes ronggyal le lehet törölni róla.
A lambéria már tényleg idejét múlta....és ha Horvát-követ tennétek fel?...az most elég divatos...ééééés jól takarítható:)
Tegyetek oda egy széket, hogy arra üljenek cipő levételkor, és akkor nem tapizzák tele a falat...
En festeni fogok a falra feketevel,mert leszoktatni oket nem lehet... rajzolj egy viragmotivumot oda es fesd ki fekete akrill festekkel... szuper szep lesz,es elegans,na arra viszont lehet tamaszkodni...
Segítségeteket szeretném kérni. Kertes házban lakunk, van két fiam és egy férjem, akik szeretettel támaszkodnak az előszoba narancssárga falának cipő le- és felvételkor, ilyen-olyan kezekkel. Imádom őket és a mancsaikat, de elég csúnyán néz ki. Szóval, kérlek adjatok ötletet, hogy a hagyományos - fél magasságig lambériázzuk fel - megoldáson kívül mit tehetnénk. Igazából, valami vékony parafás dolog jutott eszembe, de nem tudom az is milyen formában kéne, mert azt sem szeretném úgy, ahogy a lambériát szokás.
Köszi