Két hónapja lejárt gyógyszert még biztonsággal beszedhetek? (tudásbázis)
9. birebora
okt. 27. 05:31
Be.
8. timycat (válaszként erre: 7. - 0db98ba729)
okt. 26. 20:19
Én is ezt hallottam,hogy +6 hónapig még rendben vannak a gyógyszerek és fél év után is annyi baja lesz, hogy kevésbé vagy egyáltalán nem fog hatni. Nyilván ez egy gyógyszernél elég nagy baj.
7. 0db98ba729 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 26. 19:55
Nyugodtan beveheted. Általában még fél év rá van számolva a lejárati dátum után a gyógyszerekre. Ezt egy patikus mondta. Én pl most szedegetem be az éppen vagy fél éve lejárt étrend kiegészítőket.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 26. 19:40
Nem lesz bajod tőle.
5. birebora
okt. 26. 19:12
Én szedtem már be, semmi bajom nem lett.
4. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 26. 19:09
Biztos, hogy ne szedjel be lejart gyogyszert!
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Globus)
okt. 26. 18:19
Köszönöm <3
2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 26. 18:18
Úgyeleten fel tudod íratni, ha telefonálsz. 1830-at hívd, felteszik a felhőbe.
okt. 26. 18:12
Warfarin tablettát kell szednem, de időközben át kellett térnem egy időre az injekcióra. Így esett, hogy elcsúsztam a gyógyszerrel és bizony ma vettem észre, hogy lejárt..
Másik pedig nincs. Legközelebb kedden tudok íratni másikat.
További ajánlott fórumok:
- Fél éve lejárt egy gyógyszer. Beszedhetem még?
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- 3 hónapja lejárt szavatosságú vörös szőlőmagőrleményt fogyaszthatok biztonsággal?
- Most hagytam abba egy hónapja a gyógyszer szedését. Először kellett volna megjönnie múlt hét hétfőn, de semmi. Kezdjek aggódni?
- 1 hónapja Hpv-t találtak nálam, biztonság kedvéért újra kenetet vetettem.3 hét múlva lesz eredmény, lehetséges, hogy már negatív lesz?
- Másfél hónapja hagytam abba a gyógyszert, babát szeretnénk, mindenféleképpen ajánlott a 3 hónap kivárása?