Késik, a teszt negatív, kell aggódnom? (tudásbázis)
Szerintem változó kinek mi borítja fel a hormonjait de nekem az evés hiánya az simán mumus szóval a diéta biztosan, főleg ha kemény. Ha 3 kilót 5 nap alatt fogytál azért rendesen bezavarhat.
A stressz is elvileg okozhat ilyet.
Köszönöm a válaszaidat.
Holnap teszt és mindenképp bejelentkezem dokihoz.
Akkor no para! Már rég mutatná bármelyik teszt!
Mikor terhes lettem hétfőn kellett volna meg jönnie de nem jött, pénteken teszteltem és már pozitív lett! Szóval neked is már mutatná mindegy melyik napszak van.
Már hármat is csináltam 🤦🏻♀️
Reggel, délben, este. Tudom reggel kell, de dolgozik az ideg. Holnap reggel újra
Nem akarok abortuszt, nagyon félek.
Rendesen szedtem a gyógyszert. Figyeltem rá. Múlt hónapban szombati napon, délelőtt megjött. Sima, élénk színű vérzés, igaz csak 1-2 napig tartott, de máskor sem szokott tovább.
Még egy kérdés, mert már gyomorgörcsöm van az idegességtől😔
Holnap kellene elkezdenem az új levél gyógyszert. Ha ma elkezdem, azzal csak rontok a helyzeten, vagy igazából mindegy?
Nem kell aggódni, meg fog jönni! A hátfájás és az alhasi görcs is sztem már ennek a jele! Nekem a lábaim szoktak fájni előtte illetve nekem is a hasam!
A stressz miatt is tud borulni az biztos!
Általában stresszelek. Alap beállítottság szerintem.
3 műszakos munkarend. A héten épp éjszakás voltam. 4-5 óra alvás.
Pár héttel ezelőtt 5 napos diétát csináltam. Fogytam 3 kilót. Ezek befolyásolhatták?
Köszönöm a választ!
A hátfájás és alhasi görcs mit jelezhet?
Sziasztok!
6 éve gyógyszert szedek, Jangee.
Vasárnap fejezem be a tablettát, és általában csütörtök, péntek, rosszabb esetben szombaton meg szokott jönni. Most vasárnap van és még semmi. Csináltam tesztet reggel, az negatív. Kell aggódnom?
További ajánlott fórumok:
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Egy hete késik, a teszt negatív
- 14 napja késik 4 teszt negatívnak mondható
- 10 napja késik, de a teszt negatív!Ilyenkor mi van?
- 6 napja késik, de a teszt negatív. Mitől lehet?