Kérdés a kis vagy nagy gyerekekkel rendelkező családanyákhoz (beszélgetős fórum)
Ezt szokta mondani az összes barátnőm:))))
köszönöm!
Ez volt a nap hozzaszolasa - szerintem.
Igaz, amiker irsz...jo baratno vagy...
Ha engem kérdezel, akkor a válaszom igen.
Én mindig nyitott vagyok új kapcsolatokra, bár elég rendesen szelektálok, mert nincs szükségem új, nem igai barátokra.
Én hajlamos vagyok mindenhol összeszedni jó ismerősöket. A munkahelyemen is mindig vannak emberek, akikkel nagyon jóban leszek/vagyok. Ezek általában megmaradnak akkor is, ha már nem dolgozunk együtt. Vannak ilyen barátaim is, velük is sokat beszélek, emailezek és találkozok.
Van pl. egy olyan volt kolléganőm, akivel 1995-1999. között dolgoztam együtt, de azóta is nagyon szoros a barátságunk. És most is van egy kolléganőm, aki még csak 5 hónapja dolgozik velem, de munkaidőn kívül is szoktunk találkozni.
Mindig jól szórakoznak rajtam, amikor mesélek a barátnőimről, mert nekem van legjobb barátnőm, van jó barátnőm, barátnőm, nem százas barátnőm, munkanélküli barátnőm, stb.:)))))
Persze az újdonsült barátnőknek azt tudomásul kell venniük, hogy nálam a legjobb barátnő kategória foglalt és nálam olyan nincs, hogy barátnő csak 2 ember lehet, ezért a harmadikkal nem foglalkozunk, olyan sincs, hogy lehordjuk az ott nem levő barátnőt mindennek, stb.
Szerintem simán összeegyeztethető:)
Nekem vannak gyerekkori barátaim, akikkel ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, mint a házasságom előtt.
A legjobb barátnőmmel sokat találkozok. Ő olyan, mintha családtag lenne.
Hetente többször. És ez így volt, amikor a gyerek, illetve később, amikor az ő gyereke kicsi volt és most is, hogy már nagyok.
Jelenleg hetente háromszor tuti találkozunk, mert együtt járunk tornázni:)
De ha nem járunk tornázni, akkor is hétvégeken mindig találkozunk. A többi barátommal ritkábban találkozok. Van akivel évente csak néhány alkalommal, de velük emailen vagy telefonon sokat beszélünk, van akikkel havonta. Ha a barát nem csak a te barátod, hanem a férjedé is, akkor biztos egyszerűbb, ahogy nekem is.
Amikor csak ismerkedtem a férjemmel, akkor benne is és a barátnőmben is felmerült, hogy el leszek szakítva tőlük, de nagyon jól sikerült összehozni a társaságokat.
Amikor a gyerekem kicsi volt, akkor legtöbbször a barátnőm alkalmazkodott hozzám, azaz ő jött hozzám el vagy szabaddá tette magát, hogy tudjunk találkozni, akár a játszótéren is. Amikor az ő gyereke volt kicsi, akkor én tettem ugyanezt. Most pedig már mindketten szabadon mozgunk.
Ez nehéz, főleg ha nincs nagyi, akit bármikor meg lehet kérni.....
Nekem azóta "rossz" a helyzet, mióta dolgozom is a 2 gyerek mellett....Rövidek a délután, a hétvégén az elmaradt dolgaimat hozom egyenesbe....
2 barátnőm van, akikkel napi szinten levelezem.
Találkozás, az egyik 50km-re lakik, úg 2 havonta felváltva látogatjuk meg egymást.
A másik 2500km-re, így vele nem talizom sűrűn....
Helyben is voltak, de ők is elkezdtek dolgozni, így nem érünk rá.
Igyekszem...Majd megmondom nekik!:)
Egyébként miért érdekel?
További ajánlott fórumok:
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Mennyi ideig maradtál otthon vagy maradt otthon párod a gyerekekkel?
- Az lenne a kérdésem, hogy mennyire nagy baj, ha egy törzskönyves kutyus, a fajtája standard hibájával rendelkezik?