Kedves emlékek történetek, szerelemről, babákról az életről.Meséld el. (beszélgetés)
Szia.tök aranyos lehetett,el is hiszem,hogy örökre benned marad!
Nekem is van hasonló,mikor az elsö karácsonyi ajándékát,egy plüssmackót adott át,és alig vettem észre,hogy a maci kezére volt varrva egy ezüstgyűrű..:)))
Sziasztok!
Nekem a párom okozott kellemes pillanatot (na jó nem csak egyet)
Még a kapcsolatunk elején szedett nekem valahol egy kis csokor virágot. Véletlenűl benne felejtettem a kocsijában amikor hazament tőlünk. Észrevette, és másnap hajnalba elhozta hozzánk, egy kis vizes üvegbe, és lerakta az ajtónk elé. Ezt az emléket nagyon szeretem!
Sajnálom a karod:(
A kutyus tündéri lehetett:)
áá boxer..imádom..:))
a karom meg...köszönöm kérdésed,a lelkivilágom jobban fáj mint az..:S
pénteken átgipszelték...van vagy 5kilo..még az ujjaimat is alig birom mozgatni..áá utálom.:(
de álló helyzetbe ekkorát esni..:((
nekem kutyás emlékem 2jut most eszembe,az egyik,mikor kis bolognese kutyám volt,fiam aludt,és leszaladtam a szeméttel..mondtam a kutyának,vigyázzon a patrikra..erre ahogy jöttem fel az elöszobába,hallom ám,kutyám az ajtóba morog.mikor meg nyitottam ki,majdnem nekemjött..:DD.pedig nem egy ugatós ,morgos kutya volt :))
bekisért a szobába,azt mint aki elvégezte a feladatát,lefeküdt aludni.:) .édes volt nagyon..
Hát konkrétan nem volt a barátnőm,de először észre sem vette aztán nem feszegette a dolgot mert valamiért féltek a kutyámtól..(80 kilós Boxer volt).
Elköszönt és gyorsan elment:)
Viszont többet nem állt le velem jópofizni,de a hátam mögött sem beszélt:)
Neked a karod amúgy meggyógyult?Olvastam hogy elestél:(
jajj ez nagyon jó.:))))
vannak nekem is állataim,de most igy hirtelen semmi jó nem jut eszembe..
barátnőd mit szólt amugy a kutyus "akciójához"?:D
Nekem sok van tegnap óta azon gondolkozom,melyik a leg aranyosabb amit leírhatnék:)
De itt van egy:
Nagyon sokáig volt egy tüneményes kutyám,13évíg volt velem.
Rengeteg közös élményünk volt.
Egyszer bebizonyította hogy mennyire szeret,és hogy az állatok mennyire okosak..
Volt egy lány aki a szemembe mézes mázos volt,de a hátam mögött..
Egy kutyasétáltatás alkalmával találkoztunk vele,nyájasan odajött ömlengett..
A kutyám óvatosan oda oldalgott hozzá,eleinte csak nézte a lányt,nézte egyszer csak felemelte a lábát és mint egy oszlopra pisilne lepisilte a lány bokáját.
Ezután rám nézett és a szemeiből azt lehetett kiolvasni: Ok ezt is elintéztük mehetünk sétálni:)
a eszembe jut még valami leírom:)
igen én is...szivesen olvasgatam volna kedves kis történeteket..
és te?irj te is valamit..:)
:)
Aranyos:)