Kaukázusi kefír készítéséhez melyik tej a legjobb? (tudásbázis)
13. bfec7fb205 (válaszként erre: 12. - Sztolyka)
2011. márc. 8. 07:26
12. sztolyka
2011. márc. 7. 11:44
hogyan kell házi kefírt készíteni bolti tejből?
11. 4327a8e017
2011. márc. 7. 09:45
Nekünk nem ízlett házitejjel, így maradtunk a bolti zsírosnál.
10. 06bfdda89d
2011. márc. 7. 09:14
Hát...szerintem is inkább a kultúrán múlik...Az ha jó,elvégzi a dolgát...:) (túl azon,hogy a házitej nagyon finom,tényleg érdemes azzal párosítani)
9. ilona4410
2011. márc. 7. 08:07
kefir gombát,hol lehet szerezni?én pórul jártam,vettem egy hirdetési oldalon,de nem szaporodik,és csak sima savanyú tej az eredmény
8. Szmirma
2011. márc. 7. 07:47
Én sajnos nem tudok ajánlani, én mindig házi tejből készitettem amit közvetlenül a szarvasmarha telepről jött ahol a bocikat fejik. Szerintem ezeket a piacon kapható kimért tejeket is simán felhígítják egy kis vízzel.
7. bfec7fb205 (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2011. márc. 7. 07:32
:-DDD
Kis hazánkban legyen kapható, ha lehet... :-)
6. bfec7fb205
2011. márc. 7. 07:31
Hát ez az...elég híg, örökké újabb és újabb után keresgélek.
A piacon (Pesten) kapható "kimért tej"-től is volt már híg.
Van valakinek valami "márka", "típus" ami bevált?
5. Szmirma (válaszként erre: 1. - Bfec7fb205)
2011. márc. 7. 07:18
Házi tej a legjobb az biztos, de azért bármelyik másik tejből sem rossz, csak legfeljebb nem olyan sűrűségű.
4. sonysony (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2011. márc. 7. 07:17
:)
3. andi6020
2011. márc. 7. 07:12
A kaukázusi :)
2. d2299ac778
2011. márc. 7. 07:11
A házi!:)
1. bfec7fb205
2011. márc. 7. 07:03
Kaukázusi kefír készítéséhez melyik tej a legjobb?
További ajánlott fórumok:
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Fogyassza valaki a kaukázusi kefirgombát?Mik a tapasztalatok?
- Tibeti vagy kaukázusi kefírgombám van? Hogy tudom megkülönböztetni?
- Salátaöntet készítéséhez a kefirt mivel tudnám helyettesíteni?
- Baj, ha a kaukázusi kefírgombára friss, nem pasztőrözött tejet öntöttem, és így tároltam egy napig?
- Ismeritek a kaukázusi kefir-gombát?