Katona nő? Szertenék katonának menni, olyan iskolába akarok tovább tanulni (beszélgetés)
Hajrá:)
Szentendrei vagyok, szoktam azért katonalányokat látni, nem is egyet. Szerintem teljesen rendben van a szakma.
Más okból hunyt el!:(
De mindig nagyon dicsérte Szentendrét!
Egy barátnőm is katonalány, most elsős a Zrínyin :)
Szerintem nincs benne semmi gáz, egy nő is meg tudja állni a helyét katonaként. Oké, hogy nem éppen a legideálisabb egy nőnek, de barátnőm egyáltalán nem panaszkodik. Ha nagyon szeretnéd, akkor szerintem nyugodtan válaszd ezt az irányt :)
együtt érzek Veled,én is az szeretnék lenni,amit sokan nem szeretnének a családomban ,hogy legyek.(konkrétan a szüleim,vagyis inkább csak az egyik)
Én azt mondom azt csináld,amit Te szeretnél,mert ez a Te életed.mindenkinek joga van dönteni arról,,hogy mit szeretne.hallgasd meg a szüleid álláspontját,gondold át,és ha még így is ezt szeretnéd,akkor mondd el nekik mit érzel,és ki szeretnéd próbálni.
mellesleg én még nem hallottam,hogy nőknek is van ilyen,de ha ezt szeretnéd!ha mégsem tetszik,akkor váltasz.egyszer élünk!:)
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Gyermekünk óvodában, avagy hány évesen engedjük iskolába?
- örök kérdés a ruha, így iskolába?
- Mennyire normális, hogy 5. osztályban ennyi a tanulnivaló? Más iskolában is ez van?
- Szerintetek mit tegyek a kilencedikes fiammal aki abba az iskolába ment tovább tanulni ahová szeretett volna, most mégis elszeretne jönni?
- Nem tudja valaki véletlenül hogy lehet hivatásos vagy szerződéses katonának menni?