Karcagon szülő kismamik (beszélgetős fórum)
Ó, de rég járt errre valaki!?
Elindult az ÉV szülészete szavazása.
Kérek mindenkit szavazzatok!:)
Köszönöm!
Nagyon sajnálom, hogy "hallomásból" írsz negatív véleményt!
Bizzok benne, ha a szülésedre kerül a sor a megváltozik a véleményed, s nem hallomásból vélekedsz!
Eddig én csak rosszat hallottam a karcagi szülészetről. Ha nincs orvosod leszarják, hogy mi nyűgöd van, flegmáznak.
Vagyis, csak az érdemel emberi bánásmódot egy kiszolgáltatott helyzetben, akinek pénze is van (hogy orvost, szülésznőd fogadjon)?
Ha odakerülne a sor, hogy a szülésről kell gondolkoznom, nem a fizikai részétől rettegnék, hanem attól, hogy hogyan bánnak velem, amikor a legnagyobb szükségem lenne a hozzáértők biztatására....
Köszönjük mindenki szavazatát!
Osztályunk, az "Év szülészete2012" Babaszoba.hu internetes szavazásán a felszereltség és környezet katgóriában: az első helyezést értük el!
Nagyon lemaradtunk az "Év szülészete2012" szavazásán.
Jelenleg az 5. helyen állunk.
1292 szavazat érkezett eddig.
Szülőszoba kat.:14
Újszülött ellátás kat:8
Felszereltség kat:7 hely.
Remélem pozítiv irányba fog még 31-ig a szavazás változni.
Kérlek benneteket segítsetek!
Köszönöm!!!
Az „Év szülészete2012"internetes szavazáson jelenleg a 8. helyen állunk.
A hónap végéig még lehet szavazni!
Kérek mindenkit, aki még nem szavazott kórházunkra, tegye meg!
Köszönöm!
Babaszoba. hu által inditott internetes szavazáson az "Év szülészete2012" jelenleg a 6. helyen állunk.
2011 évben a Gyermekágyas és újszülött ellátás katagoriájában az I. helyezést értük el.
Kérlek benneteket julius végéig még lehet szavazni kórházunkra.
Köszönöm a segítségeteket!:))))
Kedves KISMAMIK!
Minden hónap első Keddjén 13 órától a szülészeti osztályon NYILT NAP!
Szeretettel várunk mindenkit!
Pontosan:)
Szinte nincs olyan nap,hogy ne néznék be és vagy fórumoznék vagy naplót írok vagy cikket olvasok!
Nagyon szeretem a hoxa-t!
NMárti7791 ma reggel 7 óra 43 perckor császármetszéssel megszülettek az ikrek:
Zsófi 2820 gr, Dóri 3030 gr.
Gratulálunk, és nagyon jó egészséget, sok örömöt, boldogságot a családnak.
Sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni.gyógyulj meg minél előbb!! Sok kismami és apuka volt.
lényegében nem kell semmi, de nagyon szépen megköszönjük, ha pelenkanadrágot hoznak be a kismamák. Sajnos elég keveset kapunk. Ez sem kötelező.Törlőkendőt azt tudunk adni.
Fülbevalót meg kérés alapján szoktam belerakni a babáknak, hazaadás napján. Én hétvégén, és ünnepnap nem dolgozom, igy akkor nem biztos hogy olyan kolleganő van bent aki csinálja.