Karácsonyi ajándék szülőknek (beszélgetős fórum)
Szerintem aminek legjobban örülnének, az egy közös program veled-veletek!!!
Lehet az egy színház, egy mozi, egy kiállításlátogatás, vagy egy fél nap a közeli fürdőben!
A lényeg a közösön van!!!!
Nálunk már évek óta ez megy. Egymás közt is. Élmény: koncertjegy, színházjegy. Szabadulószoba.
Vagy kaja. Minőségibb, amit hétköznap nem vennél meg, de ajándékba elmegy.
Vagy még házilag készült ételek. Lekvárok, likőrök, kekszek. Elfogy, nem sokáig foglalja a helyet. És jól esik adni és kapni is.
Én egy szülő vagyok és nagymama is.
Már karácsony előtt rettegek, hogy megint milyen felesleges dolgot kapok. Kérem a gyerekeimet, hogy semmit ne vegyenek, mert mindenünk megvan (szerencsére) de hiába. A lányom a fő ajándékozó, tudom csupa szeretetből és azt is tudom, hogy lenne jobb helye is a pénzének.
Én meg azt nem tudom hogy szoktassam le az ajándékozásról.
Lényeg, hallgassuk meg egymást és tegyünk úgy, ahogy a másik szeretné.
Én azt szeretném, ha nem kapnék semmit, viszont segítsen be a karácsonyi készülődésbe.
Ő azt szeretné, hogy legyünk együtt az ünnepek alatt mindannyian és Ő is gondtalan (házimunka nélküli gyerek) lehessen néhány napig.
Remélem az idei karácsony ilyen lesz, egyszerű, pihenős, összebújós, beszélgetős, társasjátékos, sétálós, kirándulós és nagyon jó hangulatú.
Nagyon szép környezetben vannak kiadó házak ,kandallóval jakuzzival,,remek sétahelyekkel.
Mégis ezek ilyenkor (is) időjárás függők,,,meg ha szeretik a kiszolgálást akkor csak a szálloda marad.
Nézelődj hol van olyan ahol mehetnek is ,,esetleg színházba,,múzeumba,,állatparkba,,stb.
Nem tudom, hogy mennyi idősek a szülők.
Én aminek örülök: Karácsonyi dekorációk, pl. lámpás, manók, illetve a kreatívkodásomhoz bármilyen alapanyag pl. festék, hungarocell formák, stb.
Esetleg az általam használt kozmetikumok, nem olyan, amit kitalálnak, hogy az jó lenne, azaz a megszokott parfümöm, dezodorom, tusfürdőm, csokoládék, fülbevalók...
A férjem szereti a kütyüket, fülhallgató, időjárás állomás, ebook, hangszóró, stb. de örül egy jó pulcsinak is. Neki jöhet pia is és csokoládé is.
Mit szeretnek,,vagy hobbi van e,,városban laknak vagy falun,,ottzhonülősek vagy szívesen kirándulnak,,sétálnak.
Valami támpont?:)
További ajánlott fórumok:
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Ki mit vesz gyermekének / gyerek rokonának karácsonyi ajándéknak?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Szülőknek ki mit vesz karácsonyra? Olyan tanácstalan vagyok