Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kaptál már használt cuccot ajándékba? fórum

Kaptál már használt cuccot ajándékba? (beszélgetős fórum)

1 2 3
2012. szept. 15. 18:06

Ja,képzeljétek nálunk egész évben kapható csokimikulás.Persze kedvezményesen!

Ami múlt évben nem fogyott el!

75. cirmoscicajaj (válaszként erre: 70. - Zebracsikó)
2012. szept. 15. 18:05
köszi!
2012. szept. 15. 16:46
persze és azt mondták ,hogy antik:)))
2012. szept. 15. 16:45
csak azt
72. Milup2 (válaszként erre: 68. - 74f8c12b8e)
2012. szept. 15. 14:22

Na ez az..Még jó, hogy én nem olyan vagyok;)

Lehet, hogy mert még nemigazán szóltam ezekért, csak anyámnak, férjemnek, tesómnak morgok, na meg itt, hogy milyen rokonaink vannak:S Nem mindenki ilyen azért;) De sokan vannak, sajna...

Most már azért kerülöm a társaságuat..Nem kell hetente, havonta talizni velük, elég karácsonykor..Hajaj, nemsokára télaoó, karácsony, megint leshetem, melyik bonbon van lejárva, melyik nem..Kész kabaré...Még én érzem hülyének magam, hogy már ennyire rá vagyok kattanva a lejárati időre, de bakker okom van rá, hogy miért is nézem...

71. Minocska (válaszként erre: 61. - 74f8c12b8e)
2012. szept. 14. 22:34
Házaló. Jön a szamaras kordéval, és ordibál, elvisz minde vasat, lim-lomot. Azóta ki is van tiltva, mert ezen tevékenység közben felmérte hová lehet jól betörni, és továbbadta az infót a komáknak. :)
70. zebracsikó (válaszként erre: 67. - Cirmoscicajaj)
2012. szept. 14. 20:36
ideje
2012. szept. 14. 20:34

Nem tudom mi ezen olyan durva?persze ahogy olvastam vannak elképesztő ajándékok!

mi szoktunk venni kapni és szoktunk adni is attól még hogy valami használt nem azt jelenti hogy rossz!!Örülök neki hogy már egyre több lehetőség van használt és olcsó cuccókat!

68. 74f8c12b8e (válaszként erre: 65. - Milup2)
2012. szept. 14. 19:12

Ez egyszerűen elképesztő..mindenki(vagyis ilyen sokan) ilyen setét a környezetedben?

mi lehet ennek az oka..:S

2012. szept. 14. 17:55
És a legjobb az,h ha csak pl.1-2 nappal jár le a szav.idelye,simán megeszem,de ha jól emlékszem ez több mint egy éve lejárt volt. :)))))
66. cirmoscicajaj (válaszként erre: 63. - Milup2)
2012. szept. 14. 17:53

én tombolán szoktam nyerni csak lejárt bon-bont.

mikor rendezvény van néha lehet,a pincéreknek is venni,és ilyenkor az van,h az öreg mamó megnyeri pl. 2011-ben a bon-bont,felrakja a szekrény tetejére (ahogy az almát szokták)és majd jövőre ha megint lesz a nyugdíjas klubbnak bálja,leveszi és felrakja tombolának.Majd a megnyerő (ha nem én vagyok ) ugyan azt csinálja.

65. Milup2 (válaszként erre: 64. - 39fdd1148e)
2012. szept. 14. 14:20

Gondolhatod, én is mennyire lelkesen:P megyek hozzájuk...:S

De most komolyan..Én nem azt várom, hogy nagy vmit vegyenek nekem/nekünk, mert nem kell...De ilyen szánalomra méltó cuccokat odaadni..Nekem nem lenne képem hozzá...Inkább ne adjon semmit...Nem? Még az is jobb..De ezek az emberek, akiket írtam, több van nekik, mint nekünk...S azt észrevettem, akinek jóval több van, mint az átlagnak, az a legsmucikabb...:P

Anyum nővérének is osztrák nyugdíja van, de mikor 1-szer évente idejön, hoz cirka fél éve lejárt csokit, meg turiban vett macit...Na?!?

Mondom, regélni tudnék, milyen rokonok vannak...

Azért ha valaki nem tisztel meg annyira, hogy nem vet egy kis pillantást sem az édesség lejárati dátumára, mikor tudja, hogy méhnyakrákos voltam, s mindent kipakoltak belőlem, s éppenséggel jó lenne, ha ezekután nem rögtön lejárt cuccosokat ennék, illetve a fiam még csak 3 éves, s hát ilyen kisgyerekenek meg végképp nem akarnám, hogy lejárt kaját egyenszóval az ilyen emberről mit gondoljak? De most komolyan? Minek ad valamit? És nem csak anyós ad ilyeneket, hanem a 2 kezemen tudnám csak összeszámolni, hogy a műtét után hánytól kaptam ilyen bonbont, ill. a kicsi csokit...Röpültek ezerrel a kukába...:P

64. 39fdd1148e (válaszként erre: 63. - Milup2)
2012. szept. 14. 12:17
Ez komoly,na hozzám többet nem kellene hogy jöjjenek,vagy bármit is hozzanak,tennék rá mennyire sértődnek meg,ez az igazi primitívség szerintem,meg smucigság,meg nem is tudom,fúj.Elnézést,de ez nagyon felháborító!
63. Milup2
2012. szept. 14. 08:38

Sztem nem mindegy ki adja a használt cuccokat, milyen alkalomból, mert van, amikor örülök nekik, de van, amikor nem.

Pl. rokonoktól kaptunk több doboz használt babaruhákat kölcsön anno, sztem ez szép gesztus volt. Pár dolgot használtunk is belőle, aztán mikor a kicsi kinőtte, visszaadtuk.

Mi is továbbadjuk a fiam kinőtt cuccait a tesóméknak. Vagy ha van olyan könyv, amit már kiolvastam, s nem kell, továbbadom neki, vagy barinőmnek, csak úgy.

De ha ajándékozok vkinek vmit jeles alkalmakkor, pl. szülinap, karácsony, stb..., hát tuti nem vinnék használt cuccot! Sztem nem illik..Úgy átadhatja vki, hogy ezeket kinőőte a gyerek, hasznát veszed őket? De nem úgy, hogy tessék, boldog szülinapot, s tele van használt göncökkel a csomag...Sztem ez nagyon ellenszenves dolog, s saját magát járatja le az ajándékozó..

Naná a familynkban történt már ilyesmi, meg is van a véleményem róluk..

Nagynéném minden karácsonyra olyan ajándékokat hozott, amik vagy már lejártak, vagy csak úgy reklámként kapták, vagy találták vhol..Pl. lejárt fényképezőbe való film (vagy hogyismondják), esküszöm, rajta volt a dátum, 1 éve lejárt, s Tessék, Boldog Karácsonyt..

Könyörgöm, normálisak?

Másik éven kis kézi masszírózót katunk, aminek a csomagolására is rá volt írva, ajándék egy cégtől.

Vagy mikor férjemnek hoztak rokonok bort, akik szintén kaphatták az osztrák barátnőjüktől, mert rá volt írva németül, hogy a munkáltatójuk kíván nekik ezzel boldog karácsonyt..:P Ez olyan, mintha az apum adna tovább olyan bort, amin a címke rajta van, hogy a munkahelye ajándékozta neki karácsonyra...

Nem normálisak az emberek, esküszöm!!!!!

De már kapott a 3 hónapos kisfiam olyan plüsst az egyik rokontól, hogy messziről virított, hogy használt. Előtte bababörzén voltak, ott vette, s a plüsselefánton hosszú fekete szőr hajak voltak, amit bekapott a fiam, s a szájába maradtz a fele szőr..Ezt kapta, hogy megszületett a drága,s először jöttek látogatóba..Na, röpült is az a dög a kukába!!!

De már kaptunk naptól szétolvadt bonbont, ami átlátszó csomagolásban volt, tehát jól látszódott is a teljesen szétolvadt bonbon-sokaság..Most komolyan! Ezt ti odaadnátok még, vagy megállnátok a sarki boltnál, mielőtt ideértek, s vennétek újat? Most komolyan? Mert én ezt senkinek nem adnám oda ajándékba így, mikor minden sarkon boltok vannak, s 1 perc alatt újat vesz..

Na, meg a lejárt bonbonok..A hajamn égnek áll tőlük..S még mosolyognom kell, mikor megkapjuk..

A fiamnak is a lejárt csokik, amit kap..

Mikor meg anyósnak szóltunk: Minek nézitek a dátumot..

Köszönöm..Előtte műtöttek, kivették mindenemet, a fiam meg még pici, de a lejárt cuccokat zabáljuk..Köszönöm!! Nem ám bocsánatot kérne, á, nem....Még lecsesz minket, minek nézzük a dátumot?!? És akkor még ő van megsértődve..

Regélhetnék még sokmindenről, de az biztos, hogy nekem pofám nem lenne ezekhez..Akik ilyeneket adnak, azok nem kapják vissza tőlem, nem süllyedek a szintjükre..Csak normális ajándékokat viszek, legyenek gyerekek, vagy felnőttek...És nem lejártakat! Erre mindenképpen figyelek, hisz nem rosszat akarok az illetőnek, s nemá az én ajándékomtól legyen rosszul...

Sajnálom, hogy sokan nem így csinálják...

2012. szept. 14. 07:41

Nekem már sikerült szakadt ruhát adni.Unokahugomnak,nagyon megtetszett az egyik felsőm,mondtam neki,h kimosom és megvarrom (a hátán volt kb 2cm-es,és egy kb 5 cm-es szakadás(a gallér hozzá volt varrva,és annak mentén szakadt el,)na odáig jutottam,h kimostam,megvarrni se időm,se humorom.De örültem,h elvitte,mert legalább olyat vett fel ami takarta a derekát,és vastag is!A nővérem megvarrta neki,és mai napig hordja.

Szoktam olyat csinálni,h mikor évszakváltozás van,kiválogatom,h ez sem kell ez sem,stb.a szakadtakat odaadom bátyámnak,h tüzeljék el,a többit meg hordják,ha akarják.

Ruha adományt nem nagyon szoktam adni,mert egyszer anyukám adott ingeket,és visszadobták mert nem volt kivasalva.(azt mondták ,ugy lehet csak adni,előtte a vállfán lógott)és tudom,h a csajok először kiválogatják amik nekik kellenek,és aztán küldik csak tovább a rászorulóknak.

61. 74f8c12b8e (válaszként erre: 57. - Minocska)
2012. szept. 14. 07:14

széép:)

Ki a szaamaras ember?mit csinál azon kívül,hogy szamara van?

60. Bcicus
2012. szept. 14. 00:19
Soha semmi használtat, mivel tudják az ismerőseim, hogy nem vennék fel és nem használnék használt cuccot.
59. globus
2012. szept. 13. 23:23

X.Y. hobbija volt a megunt holmik továbbadása.

Gyúrött újrahasznosított csomagolópapírokba szokta tekerni. Olyan selyempapírba, amiben kenyeret vitt haza a boltból. Kaptam tőle 3 db pálinkás pohárkát, ennyit talált valahol. Ragadtak az utoljára ivott likőrtől.

Csak azért nem írom ki a nevét, mert halottról jót, vagy semmit.

2012. szept. 13. 23:12

Én kaptam egy parfümöt és két nadrágot a barátnőmtől ezekkel a kedves mondatokkal:

-Ezt a parfümöt neked adom ha kéred mert szerintem megbuggyant a melegben, lehet hogy nem de én éreztem rajta olyan furcsa savanyú szagot mikor befújtam magam vele. Lehet te nem érzed, még tavaly kaptam a páromtól de azóta vettem egy újat és azon nem érzem ezt a fura szagot. Ja és közben elmondta 100 -szor hogy ez milyen drága parfüm. ( Nekem aki dolgozott parfümériában és tisztába vagyok a márkákkal, árakkal )

A divatja múlt nadrágoknál meg kb. fél óráig regélt hogy ezek a nadrágok milyen divatosak és hogy sajnálja hogy rá már nem jók és milyen szupi nadrágok és az egyik gazdag ismerősének is ugyanilyen van. A "barátnőm" kb. 16-18 cm alacsonyabb mint én. Mondtam neki hogy nagyon rendes de fel sem próbálom mert látom hogy rövid lesz. Addig erösködött hogy felpróbáltam csak hogy megnyugodjon. Totál rövid volt és még akkor is mondta hogy de tök jól áll rajtam. Tudja hogy most nem állok jól anyagilag mert nincs munkahelyem sajnos, de könyörgöm ez nem segitség hanem alázás! Szerintem. Nekem bizti nem lenne ehez pofám!

Wc illatositót nem vettem egy darabig ez lett a parfüm sorsa :) A nacikat meg majd beviszem a templomba amikor ruhagyüjtés lesz.

2012. szept. 13. 22:44

Hogyne kaptam volna.

Nem mindegy, hogy miért kapod, és ilyet. Amikor egy ismerősöm lánya kinövi a cuccait, elhozza hozzánk, átválogatom. Amit meg az én lányom nő ki, én adom tovább. Ezzel nincsen semmi baj. Van amikor hirtelen felindulásból megveszek valamit, például egy parfümöt, de rövidesen rájövök, hogy nem is tetszik. Ilyenkor megkérdezem egy ismerősömet, kéri-e mert nekem nem kell. Szerintem így sem gáz. Alkalomra viszont nagyon kevés használt cucc van, amit illik tovább adni. Teszem azt a nagymama gyémántgyűrűje ellen senki sem tiltakozna. :) De amikor a kislányom a 3. szülinapjára egy darab használt szoknyát kapott anyóséktól, az elég érdekes volt. Én csak röhögtem, mert a ruha kicsi is volt, erősen kopott is volt, és még az ára (150 FT) is rajta volt felejtve. Viszont anyám halálosan megsértődött. Egy hónapig hallgattam, hogy mit képzelnek, minden hónapban fürdőbe járnak, de az unokájukra nem bírnak költeni. És nagyon nem illik mocskos holmit ajándékba adni. Szintén anyósomék tettek olyat, hogy vettek valamiféle gyapjúutánzat takaró szettet. Jó átverték vele őket, 50 ezerbe fájt. Valószínűleg huzat nélkül használták, majd mikor teljesen elmocskolódott, és rájöttek, hogy nem tudják kimosni a mérete miatt, mosodába vinni sajnálták a pénzt (elég érdekes, ha tudjuk mennyibe került a cucc), úgy döntöttek, hogy jó lesz az nekünk ajándékba annak örömére, hogy megszületett a második babánk. Ez eredetileg vajszínű garnitura lett volna, de mikor megkaptam, vastag fekete csíkok sávozták. A férjem úgy, ahogy volt, odaadta a szamaras embernek.

2012. szept. 13. 22:19
Persze a pláne a dologban az, hogy nem szegények! A saját gyerekére természetesen nem ilyen smucig... Egyszer én is kaptam tőle egy használt nyakláncot karácsonyra. Ilyen műanyag gagyi, retro piros bogyós... :)) Vicces volt... Eltettem emlékül!
2012. szept. 13. 22:15
A kisfiam kapott a nagynénjétől az első születésnapjára. Becsomagolt cipős dobozba, egy használt játékot amit a gyereke használt anno... :( A második szülinapját inkább rokonok nélkül ültük meg... :))
54. 25d4b44717 (válaszként erre: 53. - Andi6020)
2012. szept. 13. 22:06

Nálad így megy:-)

Vártam tőled:-) A nők nagyrésze az igazat nem hiszi,de a hazugságr odahajtja a fülét.

Ezért kell a nők felé kamuznunk:-) Itt ár lejött néhány fórumon. Épp most is fut néhány.

53. andi6020 (válaszként erre: 50. - 25d4b44717)
2012. szept. 13. 21:17
Aztán belelógott a kezed a bilibe, és felébredtél.
52. 25d4b44717 (válaszként erre: 51. - A6bc29c843)
2012. szept. 13. 21:11
Szépálmokat:-) :-) :-)
51. a6bc29c843 (válaszként erre: 50. - 25d4b44717)
2012. szept. 13. 21:08
Köszönjük az esti mesét, épp készültem aludni. :)))))))))
2012. szept. 13. 21:06

Nah,ennyi marhaság után írok egy igaz történetet:-)

3éve volt egy 29 éves barátnőm,nagyon jó volt az ágyikóban ':-) mikor hazament ,mindíg nálam hagyta a bugyiját azzal a jelszóval,igy fog örökre magához láncolni:-)

Na ettől egy idő után kiakkadtam. Bugyi ide vagy oda,az öröklánc elszakadt:-) :-)

2012. szept. 13. 20:19
elég sokat, már nem vagyok fiatal
2012. szept. 13. 18:59
... persze... más eldobott vőlegényét.
47. Miss Angel (válaszként erre: 46. - Miss Angel)
2012. szept. 13. 18:56
Örököltem néhány cuccot uncsitesómtol.....
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook