Kapormártás (beszélgetés)
14. Babi11
2010. dec. 5. 18:00
Imádom a kapormártást, na és a kaprot minden formájában.
13. bodajanosne
2010. dec. 4. 19:13
Szép estét.
12. Fedo (válaszként erre: 11. - Csirike57)
2010. okt. 13. 06:56
a rántott csirke, kapormártás nélkül is finom :)
11. csirike57
2010. okt. 13. 06:41
Általában mi a kapor mártást, rántással, tejfellel, kis cukorra, sóval, ecettel zsenge rántott csirkével fogyasztjuk. ♥ ♥ ♥
10. Aranka2
2010. szept. 4. 11:23
Nálam a kapros krumplifőzelék a nyerő. Babér levél helyett rakom bele. Valami fenséges, nyami DDD
9. gevi1931
2010. szept. 4. 09:56
Ételízesitős lében kicsit előfőzőm és tejfelel behabarom általában főthúshoz szoktam adni krumplival.
8. Hw44a (válaszként erre: 5. - D57f965cbe)
2009. jún. 17. 11:58
A kapor felét teszem bele, amikor felengedem. A többi kaprot viszont akkor, amikor levettem a tűzről. Akkor jobban kijön a kapor íze.
7. 7161d4c2ec (válaszként erre: 4. - Liza52)
2009. jún. 17. 11:58
Azt hogy csinálod? És mihez adod?Húsokhoz?
6. 7161d4c2ec (válaszként erre: 5. - D57f965cbe)
2009. jún. 17. 11:57
Na ez tök jó!És tejfölt vagy tejszínt nem szoktál bele tenni?
5. d57f965cbe
2009. jún. 17. 11:31
én erdélyi lévén a következőképpen készítem:
felmelegítem az olajat, beleteszek egy pici cukrot, karamelizálom.. akkor teszek egy kis lisztet..és egy világos rántást készítek, felengedem húslével, vagy vízzel.. s apróra végott kaprott teszek bele.. majd izlés szerint sót, egy pici ecetet..
4. liza52 (válaszként erre: 1. - 7161d4c2ec)
2009. jún. 17. 11:28
Én kapros almamártást szoktam csinálni,de ahhoz nem kell karamellizálni a cukrot.
3. 7161d4c2ec (válaszként erre: 2. - 2d9e3eac28)
2009. jún. 17. 11:25
Én is úgy szoktam, de a kolléganőm mesélte, hogy egyszer evett olyan kapormártást, amihez előszőr a cukrot karamellizálni kell, és nagyon-nagyon finom.De a recept többi részére nem emlékszik...:(
2. 2d9e3eac28
2009. jún. 17. 11:22
én besamell mártássosan szoktam csinálni, sőt, még egy kis fokhagymát is szoktam bele tenni
1. 7161d4c2ec
2009. jún. 17. 11:17
Ki ismeri annak a kapormártásnak a receptjét, amelyik úgy kezdődik, hogy a cukrot karamellizálni kell?Esetleg van ötletetek a folytatására?