Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kaki-baleset :)) (beszélgetés)
Beszarás ez a fórum, ha rossz kedvem lesz, benézek! :-)))
Amúgy...kb.8évesen megtörtént a baj, de mentségemül szolgáljon, hogy kicsi voltam, ja, és nem kellett, hanem pukkerral jött együtt, a tesómék szóltak h "Te, baromi büdös vagy" :-DDD Én meg trónoltam a kakin :-)))
furcsa, hogy egyesek a szarástól jönnek izgalomba.. :))
(habár ha nekem valaki részletekbe menően elmondaná, hogy szart bele..akkor nem indulnék be rá..de..mindneki máskép csinálja...) :)) =))
evicicc topikot mondod? háháháhá az vicces! :)
szeppukut se csinájjatok!
Biztos ez miatt nem fog... Szétoffoltuk az idillt, ittenemittenem.:) Ne dőlj a kardodba, sztoris nick-ike:)
pijják,pijják..mindent szét offoltok!!!
Na, valakinek valami sztorija? Bár most, hogy így szét offoltátok a topicot, nem biztos, hogy valaki fog ide írni :((
Hát még én!:)
Nem, azt se tudom miről van szó:)
Prrrrrrr, közben pukiztam egyet, hogy valamelyest a témához is hozzászóljak érdemben.:)
Oké!Örülök:)))))))
Látod??
Nem, de majd belesek éjjel, felcsigáztál:)
Hát!Csak egy kis parasztos,+szlovákos duma kell hozzá és kész a kabaré!!!Utána már minden megy magától!!!Jó poén:DDD
Olvastad már azt a topicot???
Húúú, de jó ám! Viszont lehetne még fokozni, hidd el!:) Én sosem voltam még ott, de majd egyszer...hajaj.
JJuuuuJJjjj!!!!Most lebuktam:))))))))))
Te??? Mit garázdálkodsz itt!???
Hát mire vagy kíváncsi kedvesem???:D
Miről "beszéltek"? Engem is avassatok be, léccciiiii :)))))))))))
Végülis...:) Mondjuk a nevem miatt sokan célozgatnak a csokicsúcsra... Nekem nincs sztorim, de a kedvedért megpiázok pár deci ricinust, utána mesélek, hjó?:)
Húúúúúúú!!!!!
De jó nekem:DD
Most voltam ott!De senki nem volt!!
Szerintem majd este!
De akkor már én is jobban tudok lenni:)
Azbaz:) De hát mi abban a normális?:)
Épp akartam kérdezni, hogy "hát és én?!":) Majd belesek egyszer, köszönöm a meghívást, Neked nem tudok ellenállni:)
Az volt az eredeti kérdés, nem? :)