Kagyló formájú (szétnyitható) Nokiákról várok véleményeket. (tudásbázis)
ilyenekre már nem emlékszem. De biztosan sokat, mert nem az a típusú ember vagyok, aki kitörli az ilyeneket és amíg használtam, sem írta ki hogy fullon van... :)
Megkerestessem a férjemmel a könyvét?
4 éve szétnyithatóm van, igaz csak Samsung. Akkor használtan 11 ezerért vettem. Azóta sincs semmi baja.
Csak 1-2 fognyom van rajta, mert a kutyánk eleinte felkapta, ha csörgött. :-))
Nekem volt 6101-esem, én valamiért nem szerettem. Olyan gagyi anyagból volt, vagy nem is tudom. Egy idő után meg "lötyögött".
Most 7373 van, ez viszont nagyon jó. Féltem, hogy majd kilazul, de már lassan két éve nyitogatom és semmi baja.
Nekem szükségem volt a file-ok (word, powerpoint...) használatára a telefonba. De a mai napig megvannak a szétnyithatós telefonjaim!
Ha jól emkékszem, 4 szétnyitható telefonom volt már. Egyiket sem azért cseréltem le, mert tönkrementek, hanem mert találtam szebbet, jobbat, okosabbat.. én csak ajánlani tudom a szétnyithatós NOKIA-kat!!!
Ne legyen drága, nem kell hiper-szuper, ne legyen antennája. Csak pici legyen, és csak telefonálásra.
Mert csak póttelefon lenne..úgyértem van normális is :)
További ajánlott fórumok:
- Autó formájú tortát szeretnék a kisfiam 2. születésnapjára. Ötleteket várok hogyan fogjak hozzá.
- Babalámpa, buborék formájú, zenél és forog, Vajon hol lehet kapni?
- Tükörtojás forma hol kapható (nem a serpenyő, hanem amivel különböző formájú tükörtojásokat lehet készíteni )?
- Próbáltátok már a süteménydíszítés című magazin első számában tippet adó lepke formájú díszítést? Hogy sikerült?
- Hol tudnám Miskolcon eladni a 30 éves koloniál bútoraimat? Liverpool Lux 2 db szekrény, 1 szétnyitható kanapé, 2 karfás párnás szék.
- Hol tudok nagyobb darabszámú karácsonyi, zenélős, nagyméretű, szétnyithatós képeslapot vásárolni?