Jót jelent? (beszélgetés)
Sziasztok,valaki tud valami jó tippet menstruáció megindításához? 5-6 nap múlva kellene jönnie,de nem számítok semmi jóra,ezek mellett néha fura mozgásokat érzek :(
De biológiailag nem lehet
Várom már a dokikat :(
Sziasztok,köszönöm mindenkinek aki írt, holnap lett volna meg az eredmény, de ma váratlanul felhívott a dokim hogy menjek be de sürgősen,nem rég értem haza, kiderült hogy magas a cukrom :(
Mivel a doktornő nem tudott többet mondani elküldött egy hormon dokihoz(endokrinológushoz) aki pénteken többet tud mondani. Véleményem alapján a ciklusom felborulását is eredményezte a dolog
Persze hogy nem titok,17
Ezért féltem ennyire egy nem várt babától
Ne haragudj,igaz
Lehet az egyszerűbb lenne😅
🤩
Köszönöm válaszod
Akkor remélem a jövőhéten már meglesz
Miért kell erről folyton új fórumot nyitni. Pl itt van az egyik...
Igen,igen pontosan őt kaptam, maga egy keveréket aminek 70% cickafarkfű, a maradék pedig angyalgyökér
Köszönöm a válaszod 🙏🏻
Sziasztok! Tudom hogy minden nap aktívan fordulok az oldalhoz,remélem nem baj,mindig megnyugtató értelmes válaszokat kapok,amiért hálás vagyok nektek
A kérdésem az lenne hogy ma van a ciklusom 22.napja a derekam fájdogál,a melleim duzzadtak és egyre több a mitaszer, eddig fehér folyásom volt,ma reggel átcsapott víz-alapú/állagúra. Jót jelent ez? Szerintetek igyam azt a teát amit kaptam rá? Hisz a patikus azt mondta 3 hónap a kúra,viszont a jelek szerint csak megindul a dolog magától végre,remélem pár nap és megjön :)
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!