Jön velem valaki tornázni/fitnessezni a 11. kerületbe? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Csak most láttam meg a fórumot,remélem még olvassátok.Szeptembertől szeretnék járni valahova és ez a Mass Fitness egész jónak tűnik,közel is lakok hozzá.
Ti már jártok oda rendszeresen?Mert jó lenne valakihez csatlakozni,nem akarok egyedül menni.
Sziasztok!
A Móricz Zsigmond körtérnél van még egy terem. A Natura Sport Center. Én oda szeretnék elnézni, mert nagyon kedvező árakon dolgoznak. Nekem úgy ajánlotta egy lány, az ő barátja ott a teremvezető.
Hozzám jár fodrászhoz, és nagyon sokat fogyott.
Rengeteget mesélt és mondta h nézzek el, és majd meglátom.
szóval én oda szeretnék elnézni, lehet hozzám csatlakozni:)
ez a honlapja amugy:
www.naturasportcenter.hu
szóval ha valaki csatlakozna akkor kezdjünk együtt fogyni:)
Aki szeretne, csatlakozhat még hozzánk a Mass Fitnessbe. Rendületlenül zsírégetésre törünk és mi leszünk az úszógumi destiny's child-jai! :D
(Jajj, ez micsoda jól hangzik így hung-lish-ül... :D )
Én is szeretnék menni, rám férne a torna, ........ de "kicsi" messze van!
Húgicám! Tornázz helyettem is! :))
bocsi, de nekem ez épp kapóra jött és itt van a szomszédban!:o)
de te is jöhetsz ám!:o)))
az jó:o))
mikor megyünk?
igen, az tök jó, és az is tetszett még, hogy nem kell bejelentkezni mint a legtöbb helyen...
szívem szerint már ma mennék, de mivel most 2 napig egyedül vagyok, mert a férjem elutazott, ezért nem lehet, Gellértet nincs kire hagyni, nincsenek nagymamák... nálad mi a helyzet?
akkor neked sincs messze, ez jó...:o)
a másik problem az hogy én általában csak este 7-től érek rá, mert ha megnézed az adatlapomat, meg a naplóimat, akkor láthatod:o)
Ó, hát persze! =)
Petőfi híd, budai hídfőnél lakom.
Nekem a 11. ker., mint ahogyan a címben is "hirdetem". :)
Azt nézem, hogy ott a 10 alkalmas fitness bérlet 7590, amit én írtam, oda a 15 alkalmas 7000.
Neked milyen bérleted van?
Mert itt a honlapon írnak mindenfélét, ilyen-olyan speciális, kombinált, méregtelenítő, meg a franc se tudja mi mindent reklámoznak még ott, 9-14 ezerért.
Nem voltam még, de én nem kondizni szeretnék, hanem ugrabugrálni. :D Vagyis zsírégető, alakformáló órákon részt venni és aktívan égetni a zsíííírt. :)
Ahhoz pedig szerintem nem kell gép. :)
Szia!
Te melyikbe jársz? Mert van több termük is.
Az aerobic bérlet az jó mindenféle tornára, edzésre?
Szia!
Ugyanebben a cipőben járok! Nincs kivel! Nekem a Fitt Formába van bérletem. Nyertem. De nincs kivel menjek...Nézd meg kérlek az oldalt. Fitt Forma.hu, ha tetszik, mehetünk.
De ha van más hely, ami nem túl drága, oda is mennék, csak legyen kivel!!
Egyébként itt a honlapjuk: [link]
Jajj, de jó!!! :)))
Én nagyon örülnék!
Én a Mass-Fitnesst néztem ki, mert nagyon olcsó a bérlet, bp-i viszonylatokhoz képest.
(A Kosztolányinál van, közvetlenül a Feneketlen tó mellett.)
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki ajánlani XVII. kerületben JÓ műkörmöst?
- Volt már valaki a XI. kerületben légmentes Colon hidroterápián?
- Keresek egy bútorboltot a XI. kerületben...tud valaki segíteni?
- XVII. Kerületben vagy környékén, valaki nem jönne velem kondizni?
- Ismer valaki jó fogorvost a XX. kerületben? Olyat, akinek szívesen ülsz a székbe
- Ki jönne velem edzeni, a X. kerületben lakom...