Jobb oldal, borda alatt napok óta többször mozgást érzek. Mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
Az eperohamokat nem tudja az ember bagatellizálni, mert azt hiszi, a következő órában már nem fog élni.
Persze évekig is elhúzódhat, először gyomorrontásnak tűnik, aztán görcsök, végül nálam hasnyálmirigy-gyulladásba torkollott. Ott már nem segítettek a görcsoldók, pilulák, ott már orvosért kiabáltam.
akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel, és nem egyedi eset. Csak már így pár napja állandóan előjön, és tényleg zavaró.
Az epekö gyanúnak milyen tünetei vannak még? Azért ez tényleg nem fáj, azt hallottam, az meg igen, azért remélem el fog múlni hamar, és semmi rossz.
Szerintem is levegő, gáz lehet.
Én is éreztem már, s eszembe is jutott, hogy jé, mint egy babarúgás:))
Ha nem múlik, egy UH nem ártana.
mondjuk nekem egyszer a bordámnál valami izom be volt gyulladva, de az fájt is....és néha éreztem ilyesmit...
én belgyógyászhoz mentem el, az vette észre.
További ajánlott fórumok:
- Mi bajom lehet? Jobb oldalon a bordám alatt nagyon fáj valamim, hánytam, lázam is van
- Egy hete tartó jobb oldali bordák alatti szúró, fájó érzés, ami nagylevegő vételnél rosszabb lesz, mi lehet? Mellkas rtg nem mutat semmit.
- Milyen szerv helyezkedik el a bal oldalon borda alatt?
- Köhögéstől jobb oldali borda alatti hosszan tartó fájdalom
- Mostanában egyre többször a kulcscsontom alatt fájdalmat érzek a bal oldalon, teljesen random időben. A szívemnek lenne baja?
- Hónapok óta fáj a bal oldalam a bordaív alatt. Étkezés után...