Jegeskávé recept
20 perc
A Jegeskávé hozzávalói:
2 dl forró, erős kávé
Vaníliaaroma
Carte d'Or Light Madártej
Juharszirup
A Jegeskávé elkészítési módja:
Készítsünk 2 dl forró, erős kávét. Kedvenc módszerünkkel készíthetjük - filterrel vagy kávéfőzővel. Adjunk hozzá 3-4 csepp vanília-kivonatot. Ezután helyezzünk 2-3 nagy gombóc Carte d'Or Lightot két nagy kávéscsészébe vagy kis tálba. Öntsük rá a kávét, és tegyünk rá juharszirupot. Fogyasszuk el, mielőtt a jégkrém elolvad!
Ha inkább csokoládéval szeretnénk elkészíteni, akkor használjuk a Carte d'Or Light Csokoládé jégkrémet, és azzal öntsük le kávé helyett. Ízesíthetjük a csokoládét rummal vagy brandyvel, ha akarjuk.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: alex58, 2008. aug. 25. 20:00
A jegeskávé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.