Játszótéri ismeretségek (beszélgetés)
Én sem erőltetem a beszélgetést, sokszor nem elég csak a saját gyerekemre figyelni, értem azt, hogy vannak nagyobb gyerekek, akik neki mennek véletlenül az enyémnek, vagy elvesznek tőle valamit. Vagy az enyém veszi el más motorját, ugyanis motorőrült, és ha kérik vissza, akkor mindig visszaadjuk, és megköszönjük együtt:-)
Max a játszón jobbat azokkal az anyukákkal tudok beszélgetni, akikkel egy házban lakom. De persze pár szót én is váltok sokszor másokkal.
De valóban sokszor látom, hogy vannak anyukák akik annyira belemerülnek a beszédbe, hogy egyszer csak már rohannak mint az őrült és az utsó pillanatban szedik le valamilyen életveszélyes helyzetből a gyereküket.
Csak nem minden gyerekkel lehet normálisan játszani!
Persze épp velük nem nagyon foglalkozik az anyjuk!
Abszolút nem vágytam/vágyom bekerülni semmilyen társaságba.
Mivel ikreim vannak,így bőven elég rájuk koncentrálni, no meg nem is izgat a sok üres picsogás.....
Én is nagyon fiatal voltam, amikor játszótérre jártunk a fiamal, és én nem szerettem senkivel fecsegni. A gyereket beraktam a homokozóba, ha igényelte, akkor játszottam vele, ha volt épp valaki akivel játszon, akkor én olvastam.
Nem igen tudtam elképzelni közös témát a többi gyerekessel...
Nálunk sem a kor volt vegyes, pontosabban nem csak az.
De pl. ahová nyaralni jártunk, oda két hét alatt is úgy "beépültünk" hogy egy év elteltével már várták mikor érkezünk :) Szerencse is kell ehhez.
Ez felénk is így van.Én nem csacsogni megyek le a gyerekekkel,hanem játszani.Beülök a kisebbel homokozni,lököm a hintán,labdázunk....
A hideg ráz mikor a kicsi gyerekek fejjel lefele csúsznak a csúszdán,az anyukák meg csak locsognak,és nem is figyelnek rá.
Egyébként én utálok a játszira járni pont az ilyen klikkek miatt,mindenkit kibeszélnek,egész délután lent ülnek,de a gyerekekkel csak le kell menni játszani.
Sziasztok!
Nemrég kezdtünk játszótérre járnia kisfiammal. Azt vettük észre, hogy már jól kialakult klikkek vannak szinte mindenhol. Nektek hogy sikerült" beépülni" ??? a már kialakult társaságokba??????
köszi
További ajánlott fórumok:
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Két napi ismeretség után házasság?
- Mit szólnátok ha a játszótéren más gyerek bántalmazná a ti gyereketeket?
- Felelőtlenség 8 hónap ismeretség után valakivel gyereket tervezni
- Ki hogy kezeli azt, ha a játszótéren a nagyobb gyerekek nem hagyják játszani normálisan a kisebbet?
- Lehet végig figyelni a játszótéren?