Játszik a hőesésben a Kislányom (beszélgetős fórum)
Pedig sértésnek "jött" át,mindegy ezen nem vitázok!
Dolgozok, nincs időm folyamatosan itt lógni és figyelni a hozzászólásokat.
Igen,hibáztam mert örültem a Kislányom boldogságának és elütöttem egy betűt,amit nem vettem észre. Csak a mai hozzászólásokból láttam,és ha annyira segíteni akart volna valaki írhatott volna üzenetben is.
Rosszul esett,ez van...sajnálom!
Nehogy bocsánatot kérj ! De én nem sértegettelek. Te csak támadni tudsz, úgy látom, magadba szállni nem.
Nem baj, ha nem tudod kijavítani, ezt is leírhattad volna bántó megjegyzés nélkül !
Nemcsak hiba volt, hanem ráadásul értelmes szó lett a " hőesés".
De ki kérte,hogy figyelmeztess? Ha zavar,akkor ne olvasd!
Nem gondolom,hogy ez akkora "hiba" lenni,amiért még bocsánatot is kellene kérnem!
Már ne haragudj,de ez nevetséges...!
Ez gúnyolódás volt részükről nem segítség!
A Karmol irományát pedig végképp nem tudom értelmezni,fogalmam sincs mit akart tudatni ezzel!
Nem tudom kijavítani,mert így jelent meg,ez legyen életem legnagyobb problémája!
Próbáltam finoman felhívni a figyelmedet, de azóta se javítottad ki, inkább sértegetsz.
"Ez legyen életed legnagyobb öröme,hogy megállapítottad!" Ez bántó megjegyzés. Te nem érzed ?
Sosem ismered be, ha hibáztál ?
Igen, a telefon sokszor átírja a dolgokat, de köszönd meg hogy figyelmeztettek.
Javítsd ki.
Ennyi.
Nem tudsz meglenni kötekedés nélkül igaz?
Az,hogy nem ismered az ékezeteket is irritáló,de hogy még a helyesírás sem az erősséged,az már egy "jellem" rólad!
Hidegen hagynak a karmolásaid,annál többre tartom magam,hogy lealacsonyodjak a szintedre!
A régi időkben ilyenkor már igzi hó volt és imádtam autóval s szerpentineken felfelé faarolni csúszkálni. Jaaaj fiam..., mondta mindig anyám
Ma a temetőben voltam és igencsak kinlódtam a hóesésben a szokatlan autómmal. Ő biztos örült hogy ezt is megoldom
Minden bizonnyal,az én Apukám is ezt tette minden Karácsonykor <3
Bár csak vissza kaphatnám Őt!
A szülő egyik legnagyobb öröme ha boldognak látja a gyerekét
A mai napig bennem van amikor Karácsonykor apám összerakta a villanyvasutat
A szavam elállt, csak hujjogatni és tapsikolni tudtam
Biztos apám is örült az örömömnek
Olyan boldog vagyok,kint játszik a kertben a Kislányom a kutyusunkkal a hóesésben. A kutyus bent lakik ráadtuk a kis kabátkát,hogy meg ne fázzon :) A Kislányom nagyon boldog,videókat készít a játékról :)
Főzöm a marhapörköltet,de most ez sem érdekli imádja a hóesést..
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig