Járt valaki Kaposvárra a Kapos 2007 képző központ által indított tanfolyamokra? (beszélgetés)
5. Szasza01 (válaszként erre: 2. - Dca7af89ee)
2022. jan. 8. 16:49
Sziasztok!
Szeretném kérdezni,hogy Alfa-Kaposnál tanult valaki körmös szakmát?
Szeretném kérdezni,hogy tényleg olyan rossz,mint amiket eddig hallottam?
Siófok érdekelne,mert ugye minden városban más (gondolom)
Előre is köszönöm szépen a segítséget
4. dca7af89ee
2011. jan. 27. 13:11
Én a kéz és lábápoló műkörömépítő szakon vagyok. Az anyagot leadják, szerintem elég korrekt módon, nekem az anatómiát, bőrgyógyászatot orvosok tanítják, a jogot(vállalkozás ismeretet) egy ügyvédnő, szóval ok. A gyakorlat a suliban van, bérelik hétvégente a sulit, itt vannak az oktatások. A gyakorlatot szintén szakoktató adja le.
3. picilany222
2011. jan. 27. 13:08
Hát,hogy normálisan leadják-e az anyagot? Gyakorlat,hogy működik?
2. dca7af89ee
2011. jan. 27. 13:07
Szia! Én Debrecenben tanulok, az ő általuk indított tanfolyamra! Írj, hogy pontosan mi érdekel!
1. picilany222
2011. jan. 27. 13:02
Érdeklődni szeretnék,hogy milyenek a tanfolyamaik? Van-e valakinek valamilyen tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Munkaügyi központ által támogatott tanfolyamról, tud-e valaki valamit?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Végzett már valaki ruházati eladói + kereskedő, boltvezető tanfolyamot az Alfa Kapos Képző Központnál?
- Valaki végzett már el munkaügyi központ által valamilyen tanfolyamot?
- Részt vett innen valaki a Kiefer csoport által indított Árulkodó hazugságok nevű tanfolyamon?