Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy? (beszélgetés)
Jessszusom. Én 25 éves koromig nem nyomtam annyit. :S:S
Az anyja mekkora darab volt???
Hát az. Sőt hallottuk mikor a dokival veszekedett az anyuka, hogy az ő gyereke nem kövér és mikor ahhoz a részhez értek, hogy miket eszik majd elájultam. Mindent ami nem egészséges. Mozgás meg nuku. Az anya szerint az így jó. A dokik meg nagyon mérgesek voltak.
Na én biztos nem így nevelem a gyerekem. Már most is imád kinn lenni a levegőn és nem szereti azokat a napokat mikor nem tudunk kimenni.
jesszus.Na az ilyen nem normális.Komplett őrült!!!
40 éves kor felett már ritka aki vékony. Aki az szerinte az genetikailag ilyen. De akkor sem kell szerintem nagyon meghízni.
A gyerekeknél is igazatok van. Nem mindegy hogy vannak nevelve. De amikor a szülő tömi magát mekis kajával, kólával, csipszel és ül a tévé előtt egész nap, akkor a gyerek sem lesz más.
Múltkor a kórházban láttunk egy 5 éves gyereket aki 52 kiló volt. Ez nem vicc a doki mondta, hogy annyi. Fogynia kell mert fulladt a súlytól. Ja és az anyja szerint nem kövér.
Ebben igazad van, hisz az olaszoknál teljesen másmilyen izű és tényleg más egy étel mint nálunk. Már ezek nagyon el vannak magyarosítva, de ez igaz a többi külföldi ételre pl. görörg, török, kínai stb.
Sajnos igen, a magyar ételek borzasztó egészségtelenek. Ez lehet a fő ok.
Nekem arra se időm, se erőm, hogy számolgassak. Jó nem eszek alapból olyan sokat, de ez nem nekem való. Úgyhogy megértelek.
Sziasztok! Mindenkinek szép napot!
Hűha.Nem semmi milyen sokat aludtál... :-S Azért majd pihenj amikor tudsz meg egyél minél több gyümit.
Tízóraim nekem is gyümi,egy zöldalma meg egy banán :-)
Sziasztok! Nekem ma gyümölcsnap lesz, alig várom. 4ig írtam a szakdogám és 6kor már fent voltam. Olyan álmos vagyok, hogy egy falatot sem kívánok :( De 2 hét alatt 2 kiló lement megint, ja ugye én a 90 naposat csinálom. Tegnap szénhidrát napom volt és ettem csokit végre, el sem hiszem :)De volt bűntudatom, pedig ilyenkor szabad. Viszont a torna elmeredt, de majd ma ha hazamegyek :)Szép napot nektek!!
Amúgy jó reggelt nektek is!Ki hogy halad?
PErsze nem is kell,én azért hónapok óta csinálom,szóval már belejöttem nagyon.De én is kevesebbel kezdtem.Ált 1óra15 percet szoktam,ebből 30 perc a bemelegítés,abban is izzadok de nem megeröltető.Csak most 2 x 45 perc kemény zumba volt.De ilyet asszem nem mostanába fogok így csinálni,vagy legalábbis inkább 2 részre elosztva mert a végére tényleg rosszúl lettem :-) De mindentől függetlenül jó volt,ma meg tök fitt vagyok :-D
Szia!! Én is szoktam minden nap zumbázni, de1,5 még nekem sok!!:))
elégetted a nutellás kenyeret:)
Haliiiiiiiiiiii :-D Ma este 1.5 órát zumbáztam :-D
uncsitesóm is maj 1éve szült és még mindig jókora most jönnek majd haza angliából talán 3hónapra de ki tudja mikor kattannak meg megint és mennek ki:(
Szerintem az ételek minősége és összetétele más. Most meg győzzem leadni a kilókat! :D:D
De ott meg sengeteg előrecsomagolt kész étel van :( meg nem csakk a meki a gyorséttermi koszt :(
Pedig egyszer nem ettem Mekit kint.
Én éltem kint Angliában. 42kg-val mentem ki és 50-nel jöttem haza :(:(
uuu és az milyen fimom meg a saga is:DDD
Tipikusan amerikaizálódik európa:( és ez nagyon szomorú most mondta uncsitesóm hogy a britek 1/3a túlsúlyos és egy további része is affelé halad vagy már dagi ez kül álítom a sok hülye gyorskaja miatt van mert az emberek többsége manapság lusta bármit is sportolni meg főzni otthon és kényelmesebb bevágni napi 2szer is esetleg a mekis kaját.... az meg mégszomorúbb hogy rengeteg szülő nem viszi ki a gyerekét a levegőre mert az fárasztó és ink leülteti a tv elé a csokival a chipsel meg a colával:) Én gyerekem is jó húsban van de ő rengeteget mozog és imád velünk kirándulni meg van vadulva ha 1nap nem tudunk kimenni az időjárás miatt
Most van ilyen amerikai fűszeres krumpli. Na annak nem tudok ellenállni! :(
Igen, én is tegnap este pick párizsit ettem kínomban :)
Az lehet de a mama az más...az már annyi idősen lehet.Na de itt a fiatalok többsége is túlsúlyos...
Azért nem láttál kövér olaszt mert azok a mammák és mindig otthon vannak az unokákkal meg hogy ellássák ebéddel a családot:DDDD Én anno megkérdeztem 1-et amikor voltunk hogy mért olyan sovány mindenki és az egyik eladó mesélte hogy az anyukája 3szor akkora mint ő mert otthon van egész nap és főz mos takarít a családra:D
További ajánlott fórumok: