Iszik a párom (beszélgetés)
Bizony.
Csak a tapasztalat: kezdet csak hétvége, buli, szabadnap. Majd eleinte csak egy pohárka mikor a gyerek már elaludt 9 körül. Majd már 2 pohárka. Később már korábban is. Aztán jött a tél: "ó már sötét van" "ma nehéz nap volt" "hideg van, csak egy pálinkát"
Aztán arra ébred az ember, hogy mindennap, nincs kivétel, és 1 liter elpárolog.
Ja és mint utóbb kiderült, kárba kollégák is kezdték levágni..pár hónapja mondta egyik kedves kolléganőm, hogy aggódott már értem, nehogy lejjebb csusszak.
Ha a szabadnapjain annyit iszik, eljön az az idő, amikor nem fog egészen kijózanodni. Több ilyet láttam már.
Először csak "hétfői beteg" lesz, de ez már gyanús egy munkahelyen. Azután már jobban is figyelik, és egyszer lebukik, hogy maradt benne alkohol.
Értem.
Akkor is menni kell. Itt már nincs más opció.
Amúgy valóban észre fogják venni a munkában. Nem kell sok idő, ha így belehúzott. Szóval le fog csúszni. Menekülj a süllyedő hajóról, de gyorsan!!!
Szóval emellett még dolgozik?
Hamar eljön, hogy kitessékelik a munkahelyéről. Akkor miből fog inni?
Azt miből gondolod hogy zaklatna?
Sztem marha jól elvan a napi 10 sörrel, lehet azt várja hogy odébbállj!
És ezt most nem a te hibádnaknirim, egyszerűen lecsúszott, nem hajlandó meglátni, hogy te szeretnéd visszahúzó a normális életbe. Akkor nem is érdemel többet.
(megjegyzem ez a mennyiség amit iszik, eszméletlen)
Ezzel viszont nem lehet egy életen át takarózni.
Aki nem képes elszakadni, az gyenge ember. Az meg lecsúszik és ott is marad.
Nem hiszem hogy jobb, mint a szülei
#ennyike
Én is megjartam, de nem döntött sem anyagilag sem fizikailag nyomorba. Valószínű mert ahhoz több eszem van. De visszanézve az elmúlt évet, nálam az volt, hogy így próbáltam a rossz házasságot "túlélni". Ez így nagyon idézőjelben, mert nem volt rossz, én jól éreztem magam, de sztem mi egymást húztuk le.
Ma már nem is érdekel a pia. Nem, nem lettem "anti" , sőt itt a karanténban meg-megiszok 1 pohárkával, de nem mindennap és nem 5 pohárral egymásutánban.
Ők is mind trógerek. Ennyi. Ezen nincs mit szépíteni.
Remélem leszámoltál velük egy életre, még amikor éltek. Ezek nem érdemelnek mást.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Mit tegyek, ha a párom ritkán iszik, de akkor nagyon?
- Párom elég gyakran iszik ilyenkor kötekedik verekedik!!