Ismeri valaki Bata barnabás nőgyógyászt?Milyen orvos? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is nála szültem 2008-ban és idén januárban maximálisan meg voltam/vagyok vele elégedve. Az tény hogy néha csúszás van a rendelésen,de ettől függetlenül minden kérdésemre megkaptam a választ.Ja, amit addig nem is gondoltam volna,hogy létezik ilyen, szülésnél nekem is fogta a kezem és bíztatott ami nagyon jól esett ezt szerintem nem sok doki teszi meg. És nem "toltuk pénzzel" sőt...Szülés után is minden nap bejött.A siófoki kórházzal is meg voltam elégedve. Megbízom benne maximálisan,ami nálam nagy szó.
Sziasztok!
Én is nála szültem idén májusban az első babámat. Nem volt egyszerű szülés, mivel egy korábbi műtét miatt nem tágultam, de sikerült császár nélkül megszülni. Igaz repedtem és vágni is kellett, de olyan jól "helyrerakott", hogy másnap már olyan volt mintha nem is szültem volna. Terhesgondozáson is alapos és türelmes volt, összesen egyszer fordult elő, hogy várni kellett. Szóval én ajánlom! :)
Kedves barbyka930706!
Örülök, hogy neked ilyen jó tapasztalataid vannak Bata dokival kapcsolatban. De ez is csak azt mutatja, hogy nem egyformán bánik a betegeivel. "végig fogta a kezem és bíztatott" hát, ez nagyon tetszik. Kívánom, hogy másokkal is így viselkedjen.
Hozzám nem volt egy jó szava sem. Lehet, azért, mert nálunk nem ment minden simán, meg este 8-tól reggelig kínlódtam, szóval már lehet unta a banánt...Aztán a végén még császároznia kellett, mert a Manó oldalt feküdt, nem fordult be. De nem kellett volna neki ezt pl. kitapintania a hasfalon keresztül? Mert így meg sem vizsgált...
Csatlakozom Vhoney-hez. Jót csak keveset tudok mondani. Nagyon kedves ember, de: eleinte még volt rám ideje, de ahogy közeledett a szülés időpontja, egyre hamarabb akart végezni a vizsgálatokkal. Alig készült el, már szinte tolta ki az embert az ajtón, mert már csúszásban volt az idővel. Még én éreztem rosszul magam, ha még akartam vmit kérdezni, és ment az idő. Pedig amennyit fizetni kell, nem ezt várná az ember. Sok kérdésemre elviccelte a válasz, pedig bizonyos dolgok komolyan aggasztottak, arra illett volna normálisan válaszolni, legalább a viccelődés után. Aztán a szülésnél, mivel sajnos nagyon nehezen és lassan tágultam, kézzel (nem tudom, ez más orvosoknál is így van?!) próbált tágítani a fájások alkalmával. Amikor jajgattam a fájdalomtó (megjegyzem, sztem nem olyan hangosan), akkor szólt, hogy:"A következőt hang nélkül legyek szíves!" Párom később azt mondta, lehet vicc volt. de akkor baromi rossz a humora!!! A végén császáros lettem. Arra is ráfáztam, mert olyan szorosan összevarrta a sebem, hogy a belső váladék nem tudott távozni, amíg be voltam kötözve (nem volt seb-drén, ismerősöknél volt, ki érti ezt?!), varratszedés után kifakadt a seb, vérzett, váladékozott még egy hétig! Az alig egy hetes kisfiammal járhattunk a 40 km-re lévő kórházba kötözésre!!!
Hát én csak ennyit akartam, mindenki döntsön belátása szerint...
Sziasztok!
Én is hozzá járok, nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon kedves, barátságos és közvetlen, bízom a szaktudásában.
Sziasztok!
Nekem ő a nőgyógyászom, kislányom is nála született 2008 októberében.
Szakmailag és emberileg is egy kiváló orvos. Mindenkinek csak ajánlani tudom. És aki eddig elfogadta az ajánlásom, mindenki dicséri, szereti, bízik benne. Csupaszív orvos.
2010 februárjától már nem a székesfehérvári kórházban fog dolgozni, hanem a siófokiban. magánrendelése megmarad mindkét városban a szokott helyeken csak más időben. Az alább említett honlapon mindig frissek az információk!
Jó választás!
Nem ismerem,de tudom,hogy nagy B-vel írja a nevét!
Dr.Bata Barnabás
Nekem ugyan nem ő az orvosom, de a szülésem végénél ő volt az ügyeletes doki és nekem nagyon szimpatikus és emberi volt. Utána is ahányszor összefutottam vele a folyóson előre köszönt.
2 ismerősöm egyébként hozzá jár, ők esküsznek rá.
További ajánlott fórumok:
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Dr. Szeberényi Zsolt nőgyógyászt ismeri valaki Békéscsabán?
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Ki ismeri dr Kopár Zoltán szülész, nőgyógyászt(Cegléd)?
- Ismeri valaki Szfváron dr. Blaskó Ervin nőgyógyászt? Rendes orvos?
- Ismeri valaki Dr. Sztakó Péter nőgyógyászt? Vagy miket hallottatok róla? Egyelőre nem gyerekvállalás miatt, csak mint orvos, ember.