Ismeri valaki az Adonia Legtone krémet? (beszélgetés)
Bocsi, így akartam:
Távol álljon tőlem, hogy valakit megbántsak, de ezt komolyan elhittétek, VAGY humorból indult a topic?
Szia!
Nincs pénz-visszafizetési garancia a termékre?
Én most pirospaprikás olajjal próbálkozom, a Rossmannban vettem tegnap 1000 Ft-ét.
Nekem a krémek nem segítettek eddig még semmit.
Sziasztok
megrendeltem 1 hettel ezelött az Adonia Legtone narancsbör elleni szerumot.
Nagyon biztam benne,hogy most megtalaltam azt,ami segit.
Mielött megrendeltem volna,a honlapon tajekozodtam,mi is ez a szerum es hogyan müködik.A honlapon olvasottak allitasa szerint 9 perc alatt 45%os javulas lathatoa narancsbörrel erintett területeken es 1 honap utan a javulas kb.75 %os.Lattam elötte-utana kepeket is,amik nagyon meggyözöek voltak...Igy hat gondoltam,belevagok.Mar elkepzeltem,hogy a nyaralason nem kell takargatnom a fenekem,a combjaimat.
80 milliliter a tartalma az üvegnek,kb.105 alkalomra eleg.Ezt mar meg mielött felkentem furcsanak talaltam,mert ha valakinek a combjan,hasan,feneken is narancsbör van,akkor eleg sokat kell felhasznalni eygszerre a kremböl.
Az üvegen levö utasitasnak megfelelöen bekentem a területeket,vartam 4 percet,majd megismeteltem az egeszet.Itt aztan 9 percet kellett varni es utana volt a nagy,mejdnem50 %os javulas beigerve.A 7.perc tajekan kimerezskedtem az elöszobai tükörhöz,mert mar kivancsi voltam es lass csodat....SEMMI valtozas nem volt.NULLA,de komolyan.Es ekkor mar a kilencedik percnel jartam.Meg csak picit sem lett feszesebb a böröm,a gödröcskeim tovabbra is ott voltak teljes eletnagysagban.
Csalodtam es eygszerre merges is lettem.Mert legalabb mas termekeknel nem igernek hirtelen valtozasokat,hanem 1-2 honapos hasznalat utan valami eredmenyt,mig ez a krem ugy volt beharangozva,hogy ez egy uj,vegsö megoldas a naribör ellen.
20ezer forintomba került ez a kiserlet es mondanom sem kell,hogy 105 alkalomra akkor lenne eleg ez a csodakrem,ha valakinek csak egy erem nagysagu területen lenne narancsböre,mondjuk a hasan.
Ma van a 4.nap,hogy meg rakenem magamra,ami az üveg aljan maradt es elfelejtem ezt a semmit nem erö,tenyleg ertektelen kremet./Meg csak nem is csip,legalabb ereztem volna,hogy valami dolgozik a kremben/allitolag többfajta görög gyogynövenyböl lett összeallitva:-)
Ha van jo vagy rossz tapasztalatotok a kremmel kapcsolatban,irjatok meg legyszi,
Sabina
szia. Én most olvastam róla, de nem hiszem, hogy valóban létezik ilyen csodaszer...
remélem valaki ír majd róla ide.
További ajánlott fórumok:
- Acai Berry Thin - ki hallott róla, ismeri?
- Ismeri valaki a L'oreál Hot Liss hajkisimító hővédő krémet?
- H-G-S gyógyszertári kenőcsöt, kézkrémet ismeri valaki? Mit jelent a h.g.s?
- Ismeri valaki a Katalin torta receptjét?Az rémlik, hogy meggylekvár kell bele, de a krémet nem tudom hogyan kell megcsinálni.
- Használt már valaki Adone Legtone szérumot narancsbőrre?
- Adonia Legtone serum