Ismei valaki Kulcsár Angéla funkcionális terapeutát? (beszélgetés)
8. Lizbeth13
nov. 14. 11:41
Vannak fizetős csoportjai. Kifizettem a tagsági díjat (nyilván mert szükségem lett volna az ott megosztott infókra) és befogadás helyett kitiltottak minden létező csoportjából, még a nem fizetősből is. Az asszisztens csajszi hazudozott össze-vissza, hogy ő ugyan nem tudja mi történt (mikor ő tiltott le mindenhonnan). Két hét után... Minden lehetséges platformon próbáltam felvenni Angélával a kapcsolatot DE lehetetlen (az oldalán lévő email cím nem működik az üzenetküldő semmit nem ér). A FB profilja mögött sem ő maga van. A receptes könyve annyi, hogy az alap allergéneket kihagyja. Foodteszt nélkül hogyan ad tanácsot pl hashimotoval küzdőnek? Biztos sokaknak segített, de amit én tapasztaltam az az, hogy nem lehet vele kapcsolatba lépni és az asszisztens egy arrogáns, egyáltalán nem segítőkész és nem megoldásorientált egyén. Ilyen gusztustalan hozzáállást elvileg segítő személytől (és csapatától) sehol nem tapasztaltam.
7. vanvelsen
ápr. 30. 09:52
Ő mindenhol él
Spanyolországban voltam nála személyes konzultáción, fantasztikus a tudása
Nyugodtan bízdd magad rá
6. Sziszóka40 (válaszként erre: 5. - Lizoka)
2021. febr. 11. 20:17
Igen !!!! Különben nem ajánlanám .
5. lizoka (válaszként erre: 4. - Sziszóka40)
2021. febr. 11. 16:48
Nektek segített?
4. Sziszóka40 (válaszként erre: 3. - Lizoka)
2021. febr. 10. 18:15
Nálunk az egész családot kezeli. Online vannak a konzultációk. Első alkalommal megnézni milyen panaszok/problémák vannak,megnézi a korábbi leleteket. Általában ezek alapján is el tud indítani egy terápiát, de elmondja milyen vizsgálatokat kell még elvégeztetni. Ha ezek is meg vannak, akkor a következő konzultáció alkalmával tudja a terápiát módosítani ha szükséges.
3. lizoka (válaszként erre: 2. - Sziszóka40)
2021. febr. 10. 14:21
Sziszóka !Köszi!Te voltál nála??
2. Sziszóka40 (válaszként erre: 1. - Lizoka)
2021. febr. 10. 09:52
Szia. Nagyon profi, csak ajánlani tudom. Megkeresi a gyökérokokat, és az alapján állítja össze az ajánlott terápiát. Egyénre szabott nála minden .
1. lizoka
2021. febr. 9. 18:02
Szeretném kérdezni ismeri-e valaki Kulcsár Angélát.Ő Amerikában él nagyon nagy tudású pajzsmirigy és bél szakértő.
Ha konzultáltál már vele kérlek mond el a tapasztalatodat véleményedet.
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok venni (vagy ha más lehetőség nincs csináltatni) olyan fűzőt ami tényleg funkcionál és nem csak dísz, vagy divatdarab?
- Debreceniek, tudtok jó családállító terapeutát?
- Rehabilitációs terapeuta technikumban mit tanulnak?
- Filmeket melyek VÉGLETEKIG funkcionalista/minimalista enteriőrökben játszódnak ismertek? Részben, vagy egészben rendkívül minimalista terek!
- A funkcionális tréningről elméletben és gyakorlatban
- Veszprém megyében hol találok magasan funkcionáló BNO kódos autista fiú gyermeknek integráló óvodát?