Intim terület (beszélgetés)
Kicsit vissza nyúlok ide , hisz ez a kérdés is olyan melyen szerintem Ibi is tud változtatni ha akar . Attól függetlenül a punci nálad van te is rendelkezel felette ;)
Be kel tartani a fokozatosság elvét , mindig vágsz egy kicsit belőle így szépen megszokja . Utána lehet fazonozni is egy kicsit , szépen adagolva .
Lehet fog egy kicsit morogni az ember , de az kibírható .
Vagy hidegzuhany , akkor kicsit jobban morog , de kinöveszteni nem tudja , szépen megmondod nekem így tetszik ! Gondolom ez nem lesz egy váló ok :D
Szerintem a gond, az ítélkezés!
Miért mondod, hogy gond van vele? Miért lenne vele gond?
Szerintem is csak divat kérdése.
Egyszer egy tyúk azt mondta nekem, hogy Ő azért borotválja mert szerinte az fiatalítja...ha kopasz...mert kislányos...-))
Olyan vélemények is vannak, hogyha állva csinálod mással, az nem megcsalás, mert végülis nem feküdtél le vele.
Nem halálhóttmindegy, hogy mások mit gondolnak? Minekutána a férjed ragaszkodik hozzá, nyilván ő nem undorodik tőle.
Gond azzal van, ami lehetetlenné teszi a harmonikus kapcsolatot. Szerintem a legritkabb esetben a fanszőrzet okozza a gondot.
Kit érdekel mások véleménye ? Ezzel a felfogással a fejünk is lehetne kopasz, mert ott is szőrzet van.
Ez mindenki magánügye ! A férjed véleménye a fontos, nem ? Az alap a tisztaság. (Szőrzet nélkül is lehet a terület büdös, és szőrzettel is lehet tiszta, illatos.)
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen területeken "szorítjátok meg a nadrágszíjat"?
- Tescós csoportvezetővel, területvezetővel szeretnék beszélgetni
- Ki mennyi fűtésszámlát fizet? Mivel fűt, mekkora területet és szigetelés van-e a lakáson/házon?
- Létezik olyan anya, aki az élete minden területén fáradhatatlanul tud teljesíteni?
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Házunk előtt nincs járda, kb. 2 m füves terület után csak út van. Jeges utat kinek kell sózni? Ha elesik ott valaki kinek a felelősége?