Tescós csoportvezetővel, területvezetővel szeretnék beszélgetni (beszélgetés)
Egy történet, ami velem esett szombaton, ami remekül mutatja, micsoda "aljanépség" dolgozik a Tescoban.
Csak pár dolgot vásároltam, kifelé menet megálltam az angol teásnál teákat venni, addig válogattam, közben persze megszólalt a telefonom is, hogy csak otthon, a garázsban vettem észre, hogy ott hagytam a szatyrot. Visszamentem, persze nem volt ott és az eladó nem is látta ki vihette el, hiszen ő a pult túl oldalán van többnyire. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot is, oda sem adták le. Röhögtem egy jót magamon, hogy hiába volt éppen akció a teásnál, ez lesz életem eddigi legdrágább teája :)
Bementem újra az áruházba, mert csupa olyan dolgot vettem, amire még aznap szükségem volt.
Már készültem a pénztárhoz, amikor üget utánam a teás lány és közli, hogy a mellette lévő üzletben, az órásnál van a szatyor.
Kiderült, hogy a pénztáros, akinél fizettem, éppen hátranézett amikor elindultam a teástól és látta, hogy ott maradt a zacskó. Szólt a biztonsági őrnek, aki úgy gondolta, oda fogok először visszamenni, de a teás lány éppen elszaladt valahová, ezért a szomszédnak adta a zacskót és amikor a teás lány visszajött, elmondta neki hogy ha jövök, hol keressem.
És szerencsémre a teás lány látott besétálni az áruházba és utánam szaladt. A zacskóban hiánytalanul ott volt minden, egy nagyobb, erősebb szatyorba rakták, hogy ki ne szakadjon.
Ilyen emberek is dolgoznak a Tesco-ban :))
Néhány észrevétel:
-amig nem irtad addig sosem voltam az indexen
-semilyen dugós oldalon nem regiszráltam sosem
-nem tehetek arrol hogy Takival egy évben születtem és citromailes cimem van
Nem érdekel hogy mit hogyan csináltok a pénztárakban, hanem az zavar ahogy leszóltátok és kioktattátok. Érdekes itt mindent olyan jól tudtok és majd ti megmutatjátok!Amikor meg bejöttök dolgozni átszellemültök báránynak. Majd feltöltöm azt a fényképet amin azok az ajándok vannak itthon lefényképezve amit a kollégnőitektől kaptam ajándékba születésnapomra, névnapomra,húsvétra, karácsonyra. Mindezt azért mert kénytelenek voltak elviselni a munkát,meg engem. Nyakukon a hitel, valuta alapon és ha nem fizetik viszik az autót vagy költöztetik a lakásból. Úgyhogy ha lehet kicsit szerényebben irogassatok a vásárlóitoknak.
Nahát, micsoda rokonlelkek vagytok, mindketten 42 évek, citromail rajongók és elképesztő az egyetértés köztetek :))
Tomi, játssz inkább kicsitomival! ;)
Próbálj meg állni egyhuzamban 8 órát,és közben pakolássz el a vásárló helyett,és figyelj arra is,hogy a kocsiban nem-e tol ki valamit,amit nem rakott a szalagra,tarts fejben ezer termék gyorskódját,a megvásárolható mennyiséget,mert ha többet húzol le ezekből,azért is téged b@szn@k le,figyelj arra is,melyik termék egyet vagy kettőt fizet akciós,mert szólsz a vásárlónak,hogy úgy jobban jár...és figyelj a visszaadásnál is,mert hiába a kijelző,10 vásárlóból 1 tuti át akar vágni.
Hajrá!!
:DDDDDDDDDDDDDD Hahahaha
Amúgy ezen én nem háborodok fel, hanem sajnálom, hogy vannak emberek akiknek ilyen szegényes a magánéletük, hogy ezzel van idejük foglalkozni... Engem ha foglalkoztatna ez a dolog, akkor sem érnék rá, mivel annyi dolgom van, s ha éppen ráérek, akkor a plusz energiákat tudom valakire/valakikre fordítani ahol szeretet és odafigyelés van.
Szerintem minden ebből indul ki! Figyeljétek meg, hogy csak a boldogtalan emberek törődnek ilyen szinten másokkal.
Ezen annyira azért nem csodálkozom. Ahogy téged, így őket is sajnálom ezért...
Sajnálatot érdemeltek.
"öltöztessék őket fehér munkaruhába és a pénztárban állniuk kelljen"Na látod erről beszéltem.Miért akarsz embertársaiddal ilyen módon kiszúrni?Nem minden pénztáros dolgozik4-6-8 órában.Van aki napi 12 órát áll-ül a kasszában,azokra nem gondolsz?
Nem szabad egy pénztáros viselkedése miatt a többi kollégájával is kiszúrni,hidd el vannak akik tiszta szívből végzik a rájuk bízott feladatot,még akkor is ha éppen menstruál,vagy családi problémája van.
További ajánlott fórumok:
- Van valami veszélye a Tescos vásárlói kártyának?
- Hogyan használjam a tescos mini steppert, ha fogyni szeretnék nem izmosodni?
- Használtatok már tescos pelust? Milyen és melyiket érdemes venni?
- Milyen elven működik a lépésszámláló? Valaki használ Tescós lépésszámlálót?
- Thomas cook edények Tescos pontokért
- Nem igazán tudom,kik a "csatlakozz a területvédelmi...