Intenetkávézó (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Intenetkávézó
nálunk ez nem így mükszik :D de
nálunk nagyon jó hangulat van :D
Én is járok, ha az albérletben vagyok suliidőben. Főként ha már bezárt a könyvtár, a netcafé meg éjjel is nyitva tart.
Amúgy néha hülyének néznek ha kérek vmit inni. :)
200ft/óra játék
125/25 perc és 5 percenként megy fel a tarifa!
Szia! Én sokat jártam egyidőben netkávézóban, mikor nem volt netem... nem szégyeltem.. de inkább fiatalokra jellemző, akik játszani mennek..
És nem is olcsó mulatság...
Nálad mennyi egy óra??
>mert nincs akkor kapacitás stb...
ezt meg hogy érted?
>eolvasni eltudja Pl:leveleit de... már 2képet vagy >kis videot nem tudja megnézzni
hááát, ez manapság igazán nem jellemző.....
Ahhoz igen gyenge gép kellene....
Mert sokan szégyeli,sok emberbe futottam ki inkább eltitkolta de a képek amiket feltettek árulkodtak és végül bevallot a sok ember;)
myvipon történt ez ;)
meg nem szégyelni kell hogy nem tud az iollet megnézzni a levelei mert nincs akkor kapacitás stb...
sokan lejönnek kávézónkba mert (eolvasni eltudja Pl:leveleit de... már 2képet vagy kis videot nem tudja megnézzni)!!
Amikor én 1 hónapig más városban voltam, ott is internetkávézóba jártam. Szöveg mellé képet is kellett illesztenem, majd mindezt elküldeni. Segített a srác, mert az ő gépeiken nem ismertem ki magam annyira, mint az otthonin.
Amúgy az én fiam is internet kávézóban dolgozik, sok mindent lehet ott elkészíttetni, amit otthon nem: színes fénymásolat, színes nyomtatás, névjegy, szórólap, szkennelés - miért lenne szégyen?
SZIASZTOK!
szivesen várom a kérdéseteket,vagy ha segitség kell ;)
netkávézó és számteck boltunk van és ha kell segitség vagy mi egy más akkár priviben is megtaláltok ;)
Sokan vannak akik nem merik be vallani, de internetkávézóból neteznek, vagy barátnál vagy ismerősnél. Ha megadatik, egy kellemes környezetben, jó hangulattal, kis zene mellett lehet mindezt végezni. Szeretném megosztani a gondolatokat, kérdéseket, amik ezzel kapcsolatban felmerülhetnek.
Ugrás a teljes írásra: Intenetkávézó