Influenza elleni védőoltás beadása után tapasztaltatok valami mellékhatást gyerekeknél? (tudásbázis)
"valószínűleg dolgozik benne a védőanyag. Mivel azok is baktériumok, azt érzi."
Na ezt sürgősen felejtsd el! Az ellenanyag nem baktérium, az influenzát meg vírus okozza.
Szia!
Nekem a Nagyim beadatta magának, mint minden évben. Most egy kicsit rossz a közérzete és úgy érzi mintha kezdene beteg lenni, de nem jön ki rajta semmi betegség, valószínűleg dolgozik benne a védőanyag. Mivel azok is baktériumok, azt érzi. Ő ezt mondta nekem.
Szia!
Én nem tudom vannak e mellékhatások, de kíváncsi leszek a hozzászólásokra, mert én is nagyon előítélettel vagyok, és a doki meg javasolná, de nálunk, aki megkapta a családban (felnőtt) utána mindenki piszok beteg lett. Úgyhogy nem igazán tudom eldönteni hogy mi is legyen!
További ajánlott fórumok:
- Influenza elleni védőoltás pro és kontra.
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Akik megkapták az MMR(15 hónapos) védőoltást, mik a mellékhatásai?
- Influenza elleni védőoltás:ti beadatjátok gyermekeiteknek? 1,5 éves a kislányom és nem tudom beadassam-e vagy sem?
- Terhesen kértétek az influenza elleni védőoltást vagy nem? Mik az érvek, ellenérvek?
- Az influenza elleni oltásnak lehetnek mellékhatásai? Lehet attól vagyok rosszul?