Imádom a macskám, DE... (beszélgetés)
Nézzük akkor. A hármassal kezdem. Nem várhatjuk el, hogy emberi szinten gondolkodjon. Ilyenkor valami kell neki, enni akar vagy ki akar menni. Tarthatod panelben, attól még kint szeretne lenni.
Ezek az eledelek nem biztos olyan jók, mint hiszik. Ki tudja mi van bennük igazából. Nálam nem kap egy sem boltit. Kerül nekik a haszonállatok húsából és marad is. Tej is lenne, de keveset adok abból, mert az a közhiedelemmel ellentétben nem annyira jó nekik. A kutyáknak sem adok boltit. A szag alapján eszik meg az eledelt. Mivel abban kevés hús van, kisebb tömegben nem érződik annak a mű dolognak, ízfokozónak vagy akárminek a szaga, amely hasonlít a húséhoz. Az első példára nem tudom a választ.
Én is úgy vettem ki az írásodból hogy te is mentetted őket:)
Csak azért írtam ,,mikor említetted hogy rumlisak voltak,,mert a kintiek közül sem lehet mindegyiket befogadni. Vagy rengeteg idő kell hozzá,,amelyiket így be lehet hozni azt bizony kidobták,,vagy volt már emberek közt.
Nekem egy problémám van csak Micikémmel, hogy ha a hajamon sétál az nagyon kellemetlen tud lenni.
De éjjel nem ébreszt fel, sosem nyávog és nagyon bújós.
Szobatiszta, macskakaját nem válogat, mert ugyanazt kapja kiskora óta. Csak benti cica mióta családi ház első emeleti lakásában lakom 2.5 éve. Játék nem érdekli, de épp nemrég olvastam, hogy az ivartalan kandúrok nemigazán játszanak, inkább sokat alszanak.
Ő nekem a tökéletes, nem tudom mi lenne velem nélküle. 🥰
Igen tudják mikor hova megyünk.
Kutyáim is ilyenek. Reggel látják a cuccaimat, látják hogy öltözködöm és azt is, hogy nem melegítőbe. Tudják, hogy ebből meló lesz. Nyugodtan vannak. Na de este mikor haza érek hàààt😄
Nagyon kell vigyáznom mert képes a lépcsőn hanyatt lökni örömében.😁
Nem aktuális de köszönöm:))
Inkább csak elgondolkodtam.
A Picike amikor még nem HO-ztunk, munkába menet min dig morgott és megharapta megkarmoltA a bokánkat
esetemben meGérezte, hogy melyik az egész napi munka - távollét, vagy csak elszaladás pl boltba vagy hivatgalba, az utóbbiakat simán megengedte
Ahonnan Lucifert elhoztuk, azt mondták kb 13 cica van.
Pontosan nem tudják, mert sosincs egyszerre otthon az összes.
Hogy ez mitől szürke, nem derült ki
Ő volt a legélelmesebb, felkaptuk és elhoztuk.
Imádom.
Ül a széken, néha felkukucskál,ugyan mi történik.
Leesik valami?
Igen,kitudnak nyúlni hihetetlen milyen hosszúsàgra.Mielőtt haza hoztam őt,kinti cica volt a társaival. Engem valamiért nagyon szeretett. Sokszor vittem neki alutasakos kaját, maradékot is mindig kapott. Mikor jöttem haza munkából rendszerint elkísért a buszmegállóig. Próbáltam úgy hogy ne vegyen észre,de hasztalan. Rögtön ott volt utánam. Kint ugrált az árokba, én meg veszekedtem vele hogy azonnal menjen be mert ha elüti az autó, én ott halok szörnyet. Megértette! Bement kerítésen belülre, és onnan kezdett keserves sirásba hogy ne szálljak fel a buszra. Akkor már éreztem, hogy ő több mint egy cica. Kell nekem. Annak ellenére hogy itthon már volt négy kinti cica, pár nap múlva haza hoztuk őt ötödik cicunak bentre. Kutyákkal pár napig fújtak egymásra,de ma már nagy haverok.
Azonnal szoba tiszta lett. Legjobb döntés volt őt kimenekíteni,a rideg és hideg kinti élettől. Imádom!
"Nekem" csak kóborkák vannak,,illetve beköltöznek a jó kis helyekre amiket készítettem nekik.Ellátják magukat,,szépek sosem piszkosak vagy csapzottak.
Most is van egy nemrég beköltözött,,ha megérkezünk már szalad is kajálni.
Lassan szocializázóldnak,,nagyon lassan,más az életmódjuk,,erre mondják a jót is szokni kell nekik.
Cirmoskám kiskora óta itt lakik,,őrajta láttam amikor eldöntötte hogy én bent alszom ma.Azóta
nyáron nem, de minden más évszakban bent alszik velünk.
Hogy az istenbe tudnak így kinyúlni?:DD
Mindig csodálom:)
Mindent is tudnak:) ó, a szúnyogháló, a megboldogult szúnyogháló! úgy döntöttek, hogy szebb az ablak nélküle, így kettéhasították...a tv nekik is barátjuk, az egyikük mögötte alszik 3 méteresre kinyúlva, 1 pedig megbűvölten nézi a természetfilmeket a tv-ben:)
nem lehet őket nem szeretni:)
Nekem a terasz ajtót nyitotta ki simán. Azt gondoltam nem tudja. Dehogynem! Mióta felraktuk a szúnyoghálós ajtót, és retesz van rajta kívül _belül azóta nem birja kinyitni. Akvárium tetejére felül, és figyelni a halakat. Van mikor belelóg a farka😂 Lefekszik a tv elé nyilván úgy,hogy csatornát nem tudsz tőle váltani mert a távirányító nem érzékeli.
Megy a mosógép leül elé és bàmulja ahogy forog a dob. Nyitva szoktam hagyni a szárító gép ajtaját,amibe szivesen bele is mászik. Tiszta lökött 😂 De úgy imádom a kis hülyét.