Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Sziasztok! Remélem a nagy csendben jól van mindenki. Nem tudom jár e valaki még erre felé.
39. hétre 02.01.-én azonnali császárral megszületett 2. kislányunk Lorina a vártnál sokkal szebb súllyal ( 36. héten ő is korához képest 3 héttel volt elmaradva, félő volt, hogy ő is elkerül a PIC-re mint anno a nővére) 2920 g 52 cm érkezett.
Fenyegető hegszétválás miatt lett azonnali császárom,alig volt 3mm a heg bármikor szétszakadhattam volna, kemény menet volt, több mint 1 órát műtöttek mert komplikáció adódott. Lorinát úgy nyomták ki a pocakból mert annyira le volt tapadva és össze volt nőve szó szorosan minden mindennel, hogy nem tudták kiemelni másképp. Az orvosom azt sem érti, hogy sikerült teherbe esnem egyáltalán mert a petevezetőtől kezdve minden össze nőtt. Miután kiemelték derült, hogy nagyobb a baj mint elsőre hitték. A vastag belem egy része megtört és úgy tapadt a méhfalhoz, sebészt kellett hívni. Bármikor kaphattam volna egy bélelzáródást és bármikor elhalhatott volna a belem. Lényegében kipakolták mindenem felszabadították és újra raktak. Műtét után 1,5 nappal leállt az emésztésem majd bélgyulladást kaptam. Senkinek nem kívánom. 1 hetet voltunk bent, pont elkerülvén még a zárlatot, de itthon is még 4 napig lázas voltam.
Szia!
Gratulálok,akkor rendben van a baba, nőjön nagyra ;)
Kitartást!
Második babóval mindig iszonyú fáradt voltam, de egy 2 éves mellett lehetetlen volt piheni.
Puszi
Kitartást kívánok.
Én is rosszul viseltem a 2. terhességem első 12 hetét.Alig bírtam ki főleg hogy az örökmozgó 2évesem is igényelte a figyelmet.
Hátha te is hamar túl leszel a kezdeti nehézségeken!
:)
Köszönöm Amika!
Tegnap voltunk uh-n, jó megtréfál minket ez a manó. 39 napos ciklus mellett ma kezdeném a 10. hetet uh alapján pedig hozza a 28 napos ciklus méretét. Tehát a doki tegnap 11+2 mérte. Jó meglepődtünk, hogy ilyen nagy már.
Továbbra is hányok, már fogytam 2 kg ami nem baj van miből.. :D csak sajnos akkor sem tudok enni mikor már rosszul vagyok és érzem, hogy lent van a cukrom. Ebben a dög melegben pedig iszonyat fáradt is vagyok.
Gratulálok!
Minden jót kívánok!
Sziasztok!
Köszi Virág az érdeklődést :)
Pénteken voltunk uh-n.
Elhagytuk a hűtő kupakot, mire beértünk a városba elforrt a víz.. 8-ra mentünk 10kor jöttem ki.. pedig csak 3 voltak előttem.
Szóval van egy 6-7 hét körüli szívveréssel ellátott pöttyünk :) 3 hét múlva kell mennem akkor fog a dokim mérni , szülés időpontot számolni, korát korrigálni.
Vissza felé menet 3 méterre a kocsitól magam alá fordult a bal bokám és a jobb síp csontomra ráestem.. Hát ennyi röviden.
Szia!
Szerintem minden rendben lesz, ne stresszelj!
Sziasztok!
Tegnap voltunk uh-n , a dokim ügyelt épp.
Most vagy van egy MÉG üres petezsákunk vagy pedig nem fejlődik tovább.
Mivel nekem pco + ir miatt nem 28 napos ciklusaim vannak ( e mellett már 6+4 kellene lennie) hanem 35-40 naposak így van rá esély hogy később foganhatott. 2 hét múlva kiderül melyik verzió nyert.
Megálmodtam előre ezt az üres petezsákot, annyira bestresszeltem, hogy tegnap hajnalban még a beleim is megint belángoltak. :( Mondtam apának a kórházba menet higgye el valami nem ok. Teszt óta van ez a hülye érzésem hogy nincs velem.
Elliana gratulálok! :)
Két gyerekkel is menni fog a dolog nyugi. :)
Persze az ember fél, hogy mi lesz, de ez természetes.
Nálunk két év hét hónap különbség van köztük nem volt egyszerű, de túléltük.
Köszi Lányok!
Bevallom egyáltalán nem érzem magam terhesnek, néha egy kis émelygés aztán ennyi. Már kezdek kételkedni :D
Vasárnap meglátjuk mi a helyzet.
Gratulálok!
Nekem 2 fiam van, 20hó a különbség köztük. Ahogy Virág mondja az anyák mindent kibírnak ;)
Boldog babavárást!
Írj h mi volt a dokinál, szoktam nézegetni a fórumot.
😀 alex is ilyen.
Birni fogod. Az anyak mindent kibirnak 😅
Elhiszem. De probalj orulni annak ami van .
😊
Az elet ugyis megoldja ezeket a "nehezsegeket" is. Meg Lilien addigra majdnem 3 eves lesz .
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban