Hüllőt haza! - Leopárdgekkó (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hüllőt haza! - Leopárdgekkó
Sziasztok!!
Én egy Leopárd GEKKO-T VETTEM ÉS NEMTUDOM EGGYENLŐRE MIVELETESSEM MIT AJÁNLOTOK??
Sziasztok,
SOS gekkógazdi kerestetik Bp.en.
Tappancs Johnny nevű gyönyörű hím gekkónknak keresünk gazdát, természetesen ingyen adnánk. Kb. három éves, nagyon szép, de sajnos nagyon agresszív, két nősténnyel tartottuk együtt akikkel mindig is együtt volt (legalábbis mi is így vettük őket együtt), és az egyik nőstény ma miatta elveszítette a farkát. Sajnos nem tudjuk megoldani, hogy külön tartsuk őket, most is csak egy mini akváriumban van, ami csak ideiglenes megoldás.
Ha valaki szeretne egyedül tartani egy hím gekkót és jó gazdája lenne, szívesen odaadjuk. Képet kérésre küldünk. Ha valaki kisgekkókat szeretne és ért a tartásukhoz, akkor ő nagyon alkalmas apajelölt, több tojást is leraktak már a nőstények.
XX. kerületből lehetne elvinni.
Gyors válaszotokat előre is köszönjük.
Free: gratula a többi állatohoz, nem semmi lehet foglalkozni velük :P Ha "tenyésztőtől" veszed már 3-4000 Ft-ért is hozzájuthatsz, de boltban legolcsóbban 7-9, nemritkán 12 ezer Ft. Jobb neten fórumokban, aprókban utánanézni, ott kedvezőbb ajánlatra találhatsz. A nehézség az élő tücsök, ami 15-20 Ft, én 2 naponta 2 darabot adok 1 gekkónak. Sajnos a tücskök néha ciripelnek :) de ettől rosszabb, hogy megeszik egymást, így nem célszerű 15nél egyszerre többet vásárolni.
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
medveali: sajnos nem értek a szaporításhoz, de talán jó hír, hogy már raknak tojásokat. Azt valószínűsítem én is, hogy nem ivarérettek, de többet nem tudok mondani. A teleltetést is ajánlják, de csak ha nagyon jó kondiban vannak.
Hol szerezted be őket? Nagyon tetszik a mintájuk, meg nem olyan tipikusan hüllő kinézetűek! Ha párom engedélyezné a 2 degu, 2 ékszerbéka és a 2 macska mellé, akkor nagyon szeretnék :o)
Ja, és milyen árban lehet hozzájutni?
Ugrás a teljes írásra: Hüllőt haza! - Leopárdgekkó
További ajánlott fórumok:
- Megmenthető egy házasság?
- Mi a jó házasság titka 2 szóban?
- Félig nyitott házasság
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Boldog házasság - nyitott kapcsolattal